Bogdansk 14.04.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 WItajcie, Mam następujący problem. Sąsiad (architekt) wybudował na swojej działce, która jest podwyższona od mojej o ok. 1,2 - 1,5 m "szklany dom". Wysokość ok. 10m z tego duża część w szkle "aż po sufit". Ponieważ jest to bliźniak to praktycznie szerokość ok. 18-20m (prawie samego szkła) a wysokość jak wyżej wpisałem. Mam glebę mokrą, raczej gliniastą, miejsce Katowice. Jako że ogród to jeszcze w tej chwili dziewiczy teren, to potrzebuję posadzić od jego (znaczy sąsiada) strony jakieś szybko rosnące drzewa na długości ok. 20 m. Celowałem w iglaki, ponieważ planowałem od tamtej strony zrobić skalniak. Chciałbym poznać Waszą opinię na ten temat, myślałem o daglezji zielonej ale to chyba lekka przesada . Pozdrawiam Bogdan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 14.04.2012 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2012 choina kanadyjska (Tsuga). W razie czego mozna ciąć. Daglezja na mokrej glinie się utopi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bogdansk 16.04.2012 09:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dzięki za info, zawsze można na Ciebie liczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts