mtsw466 15.04.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2012 Witam, wpadł nam ręce katalog tej firmy. Chcemy z łupka ogrodowego tej firmy wykonać taras. Czy ma ktoś z tego materiału wykonany taras i jak się ta nawierzchnia spisuje. Nie ma na stronie producenta ciekawych realizacji z tego materiału, może macie jakieś zdjęcia. Dzięki za wszystkie informacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blechert 16.04.2012 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Przy cenach koło 80-90 zł m2 za pseudo łupek z betonu, lepiej kupić łupki granitowe małe lub duże oflisowe szare lub żółte. Granit wyjdzie taniej a będzie materiałem naturalnym. U mnie na stronie granit w zakładce cennik granitu a betonówka w zakładce kostka betonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 21.03.2016 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 Gdzie mogę kupić w dobrej cenie łupek naturalny, granitowy na chodniki, proszę o namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.03.2016 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2016 nie ma to jak czarny taras w słoneczny dzień. Steki można na nim bezpośrednio smażyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hamburgx0 09.05.2016 12:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Mnie też podobają się jaśniejsze kolory w ogrodzie. Rzadko można spotka ciemniejsze balkony i chodniki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 09.05.2016 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 Przy cenach koło 80-90 zł m2 za pseudo łupek z betonu, lepiej kupić łupki granitowe małe lub duże oflisowe szare lub żółte. Granit wyjdzie taniej a będzie materiałem naturalnym. U mnie na stronie granit w zakładce cennik granitu a betonówka w zakładce kostka betonowa. co to jest łupek granitowy? Tak tylko pytam, bo mnie uczyli petrografii w socjalizmie i nie słyszałem o skałach głębinowych(magmowych) będących jednocześnie skałami osadowymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.05.2016 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2016 pewnie taki skrót myślowy, a nie wyrażenie geologiczne i chodziło o nieregularne płyty granitowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaz1719505673 10.05.2016 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2016 co to jest łupek granitowy? Tak tylko pytam, bo mnie uczyli petrografii w socjalizmie i nie słyszałem o skałach głębinowych(magmowych) będących jednocześnie skałami osadowymi To w wielkim skrócie jest odpad poprodukcyjny z łupiarek, na allegro lepiej wygląda "ŁUPEK GRANITOWY" niż "ODPAD GRANITOWY" ot taki nowoczesny marketing Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts