Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Mój salon, pogubiłam się... :(

anna_2323

Recommended Posts

• Odpowiedzi 64
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Powinno być ok. I zainspiruj się ich galerią foto :D

Program bardzo mi się spodobał - dla nieznających, odcinki online http://pan-i-pani-house.tvn.pl/odcinki-online/pan-i-pani-house-odcinek-1,12185,0.html - chociaż z dużą ostrożnością podchodzę do programów sponsorowanych przez BRW ;)

No tak. To moze kiedys doczekamy się programu sponsorowanego przez kilku producentów mebli i wtedy będzie w nim różnorodniej :) Chociaż ikei chyba sie nie będzie w sponsorowanie bawić, bo co przegladam gazetę z aranżacjami, to widzę ich meble, wiec to im chyba wystarczy. W serialach też często widzę znajome rzeczy.

Z zasady (jak to do programów sponsorowanych) czy z niechęci do BRW? Moja przyjaciółka niedawno kupiła u nich meble kuchenne i ja też rozważałam przy remoncie kuchni. Ale zawsze zasięgnać jezyka ;) A program wieczorkiem obejrzę.

Ja kiedyś byłam nieszczęśliwą posiadaczką tych mebli i naprawdę nie polecam ;) No chyba, że w przypadku kuchni jest inaczej.

Powinno być ok. I zainspiruj się ich galerią foto :D

Program bardzo mi się spodobał - dla nieznających, odcinki online http://pan-i-pani-house.tvn.pl/odcinki-online/pan-i-pani-house-odcinek-1,12185,0.html - chociaż z dużą ostrożnością podchodzę do programów sponsorowanych przez BRW ;)

Tą galerię już się zainspirowałam ;) Myślę teraz, żeby ją przenieść nad łóżko, tam mam zdecydowanie więcej miejsca, więc mogłabym ramki rozluźnić.

Kolor strasznie mi się spodobał, tylko ciekawe, czy teraz uda mi się taki dobrać, bo oni chyba nie zamieszczają nigdzie takich informacji :(

Zresztą nie ukrywam, że program przekonał mnie do Waszych pomysłów, bo meble tam są w mojej kolorystyce i podłoga i teraz mam wszystko zobrazowane :D

Ja kiedyś byłam nieszczęśliwą posiadaczką tych mebli i naprawdę nie polecam ;) No chyba, że w przypadku kuchni jest inaczej.

Napisz proszę cos wiecej, ok? Bo przyznam, ze rowazałam zakup, bo u mojej przyjaciółki to wyglada ładnie (ale jest miesiac po zakupie) i było za rozsądną cenę.

Napisz proszę cos wiecej, ok? Bo przyznam, ze rowazałam zakup, bo u mojej przyjaciółki to wyglada ładnie (ale jest miesiac po zakupie) i było za rozsądną cenę.

Moze coś się zmieniło w kwestii jakości, chociaż nie sądzę.... Miałam kilka modułów z zestawu Syriusz (wiem, wiem, brzydki jak cholera, ale wtedy mi się podobał ;))) Biurko, ogólnie nawet całkiem ok, ale prowadnice w komodzie tragicznej jakości, wszystko się powyłamywało, a wcale ciężarów nie było. Dodatkowo okleina komody była papierowa (dowiedziałam się po czasie od znajomego stolarza), więc każde zachlapanie zostawiało ślad. Biurko blat chyba miało z czegoś innego, bo było całkiem mocne. Zapewne jakość zależy od wybranego zestawu, ale ostatnio przypadkowo sprawdzałam prowadnice w jednej z ich komód i były tak samo beznadziejne ;)

• 2 weeks później...