anna_2323 30.04.2012 10:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 A widziałyście ostatni odcinek Pan i Pani House? Bardzo podoba mi się kolor na jaki pomalowali salon. Myślicie, że nie będzie do mnie za ciemny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 30.04.2012 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie mam pojęcia co to takiego? Jakis program o urządzaniu wnętrz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 30.04.2012 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Nie mam pojęcia co to takiego? Jakis program o urządzaniu wnętrz? Dokładnie, teraz był II odcinek na TVN Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.04.2012 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Powinno być ok. I zainspiruj się ich galerią foto Program bardzo mi się spodobał - dla nieznających, odcinki online http://pan-i-pani-house.tvn.pl/odcinki-online/pan-i-pani-house-odcinek-1,12185,0.html - chociaż z dużą ostrożnością podchodzę do programów sponsorowanych przez BRW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 30.04.2012 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z zasady (jak to do programów sponsorowanych) czy z niechęci do BRW? Moja przyjaciółka niedawno kupiła u nich meble kuchenne i ja też rozważałam przy remoncie kuchni. Ale zawsze zasięgnać jezyka A program wieczorkiem obejrzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 30.04.2012 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Ze sceptycyzmu ogólnego Ale na razie ten program wygląda znacznie lepiej niż Dekoratornia, która za sprawą pewnego sponsora do jednego pokoju wprowadza 5 różnych typów wykończenia ścian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 30.04.2012 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 No tak. To moze kiedys doczekamy się programu sponsorowanego przez kilku producentów mebli i wtedy będzie w nim różnorodniej Chociaż ikei chyba sie nie będzie w sponsorowanie bawić, bo co przegladam gazetę z aranżacjami, to widzę ich meble, wiec to im chyba wystarczy. W serialach też często widzę znajome rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 30.04.2012 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Z zasady (jak to do programów sponsorowanych) czy z niechęci do BRW? Moja przyjaciółka niedawno kupiła u nich meble kuchenne i ja też rozważałam przy remoncie kuchni. Ale zawsze zasięgnać jezyka A program wieczorkiem obejrzę. Ja kiedyś byłam nieszczęśliwą posiadaczką tych mebli i naprawdę nie polecam No chyba, że w przypadku kuchni jest inaczej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 30.04.2012 16:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Powinno być ok. I zainspiruj się ich galerią foto Program bardzo mi się spodobał - dla nieznających, odcinki online http://pan-i-pani-house.tvn.pl/odcinki-online/pan-i-pani-house-odcinek-1,12185,0.html - chociaż z dużą ostrożnością podchodzę do programów sponsorowanych przez BRW Tą galerię już się zainspirowałam Myślę teraz, żeby ją przenieść nad łóżko, tam mam zdecydowanie więcej miejsca, więc mogłabym ramki rozluźnić. Kolor strasznie mi się spodobał, tylko ciekawe, czy teraz uda mi się taki dobrać, bo oni chyba nie zamieszczają nigdzie takich informacji Zresztą nie ukrywam, że program przekonał mnie do Waszych pomysłów, bo meble tam są w mojej kolorystyce i podłoga i teraz mam wszystko zobrazowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 01.05.2012 12:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2012 Ja kiedyś byłam nieszczęśliwą posiadaczką tych mebli i naprawdę nie polecam No chyba, że w przypadku kuchni jest inaczej. Napisz proszę cos wiecej, ok? Bo przyznam, ze rowazałam zakup, bo u mojej przyjaciółki to wyglada ładnie (ale jest miesiac po zakupie) i było za rozsądną cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 02.05.2012 12:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2012 Napisz proszę cos wiecej, ok? Bo przyznam, ze rowazałam zakup, bo u mojej przyjaciółki to wyglada ładnie (ale jest miesiac po zakupie) i było za rozsądną cenę. Moze coś się zmieniło w kwestii jakości, chociaż nie sądzę.... Miałam kilka modułów z zestawu Syriusz (wiem, wiem, brzydki jak cholera, ale wtedy mi się podobał )) Biurko, ogólnie nawet całkiem ok, ale prowadnice w komodzie tragicznej jakości, wszystko się powyłamywało, a wcale ciężarów nie było. Dodatkowo okleina komody była papierowa (dowiedziałam się po czasie od znajomego stolarza), więc każde zachlapanie zostawiało ślad. Biurko blat chyba miało z czegoś innego, bo było całkiem mocne. Zapewne jakość zależy od wybranego zestawu, ale ostatnio przypadkowo sprawdzałam prowadnice w jednej z ich komód i były tak samo beznadziejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 03.05.2012 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 No tak, a meble kuchenne są cały czas narażone na ochlapywanie itp :/ A w dodatku znacznie częściej otwierane/zamykane/wysuwane/wsuwane. Muszę sie przyjrzeć jak te u przyjaciółki się spisują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piu 15.05.2012 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Piu zapomniałaś o mnie?? oj przepraszam, wyjechałam na wakacje i zapomniałam, ale jeśli fotki ostały się na komórce córki, to na pewno wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anna_2323 16.05.2012 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 oj przepraszam, wyjechałam na wakacje i zapomniałam, ale jeśli fotki ostały się na komórce córki, to na pewno wkleję Będę wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 22.05.2012 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 BRW to taki trochę Bodzio, sklejka w okleinie, nie można wymagać zbyt wiele. Ogólnie uważam, że jeśli ktoś chce mieć porządne meble to albo ceniąca się górna półka w tej branży albo na zamówienie, reszta to marketowy półśrodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 22.05.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A co możesz polecić? Bo nie kojarzę żadnych firm z meblami kuchennymi poza BRW i Ikeą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 22.05.2012 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 (edytowane) Miśka,to lokalne firmy pt.: Kuchnie, Studio kuchenne, ew. z wyższej półki: Chobot, Fryderyk, Rust, Nolte Edytowane 22 Maja 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 22.05.2012 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 A z najwyżeszej półki przykładowo:allmilmoe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 24.05.2012 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 A jaki jest średni koszt kuchni ze średniej półki? Chodzi mi tylko o meble, bez kuchenki, lodówki, etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.05.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Maja 2012 przecież to zależy jakie szafki chcesz mieć, jaka duża kuchnia, z jakimi dodatkami. Znajdź sobie wątek "ile kosztowały wasze kuchnie", tam masz różne ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts