Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

"Perfekcyjna Pani domu" wnętrza

ewelina2010

Recommended Posts

Czy ktoś wie z czego jest wykonana kuchnia w programie "perfekcyjna pani domu" ??? :

http://tvnplayer.pl/programy-online/...E05,11623.html

Jest poprostu cudna w każdym detalu. Mogła bym mieć identyczną. Czy ktoś pomoże mi w tej zagadce? A może ktoś zrobi kilka zdjęć z tego docinka i wrzuci na forum! PrOszę :D

Na podłodze to chyba deska z drewna merbau, kafle na ścianie wyglądają na włoskie imola, seria antares, blat pewnie jakiś fornirowany, bo na drewno mi to nie wygląda. :) fronty -mdf lakier biały. Nie wiem jaka jest bateria, ale dużo firm ma tego typu baterie

I jeszcze kilka zdjęć z tych wnętrz: Piszcie proszę jeśli coś co zostało użyte do stworzenia tych wnętrz jest wam znane lub bardzo przypomona coś co wiecie jak sie nazywa lub jakiej jest firmy. Zaczynam myśleć o swoich wnętrzach i chciałabym stworzyć coś bardzo podobnego:)

LICZĘ NA WASZĄ POMOC !!!!:)

perf 11.JPG

perf 10.JPG

perf 8.JPG

perf 6.JPG

perf 5.JPG

Mnie, szczerze mówiąc też kuchnia nie powaliła:)

Przypomniało mi się, że zlew ma stalowy, bo kiedyś załapałam się na końcówkę programu i Pani domu powaliła mnie z kolei cenną radą jak utrzymać zlew w czystości, więc zwróciłam na niego odruchowo uwagę;)

W salonie kolonialne meble:-)

Edytowane przez Magda 34

Ale najlepsze jest to, z jakim uśmiechem ta pani myje inox na lodówce. Jeszcze może moją by umyła w moim starym mieszkaniu, bo przecież inoxy myje się z uśmiechem na twarzy ;)

ewelina2010, a ty nie masz swojego rozumu, żeby powymyślać coś ciekawego dla siebie, tylko musisz wszystko zży... ściagać z jakiś głupich programów telewizyjnych???

Aleksandryto, nie zżynam a inspiruję się. Sama jesteś na tym forum i nie wierzę że nie oglądasz tu zdjęć po to aby zobaczyć jakieś ciekawe rozwiązanie lub podpatrzyć coś ciekawego co Ci się spodoba a czego aktualnie szukasz.

Jestem na etapie planowania wnętrz. Ja szukam kuchni nowoczesnej, ale ciepłej. A ta właśnie taka jest- poprzez kolory, materiały, faktury i pięknie dobrane dodatki.

Marzy mi się kuchnia biała, ale napewno nie cała w połysku i nie cała biała. Nie chcę bieli z czernią, bieli z betonem ani bieli w meblach rustykalnych. Ta kuchnia pasuje do mojego gustu w 95% więc dlaczego miałabym się nią nie zainspirować i stworzyć coś bardzo podobnego aby czuć się tam dobrze.

Magdo 34, tutaj ładnie widać ten zlew:

Ciekawe co to za okapy kuchenne- ktoś pozneje???

:) A bateria to jest Teka Joy B:yes:

Okap? nie mam pojęcia, ale wpisz w googlach: okap tuba to pewnie Ci wyświetli:-)