ewelina2010 23.04.2012 10:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Czy ktoś wie z czego jest wykonana kuchnia w programie "perfekcyjna pani domu" ??? : http://tvnplayer.pl/programy-online/...E05,11623.html Jest poprostu cudna w każdym detalu. Mogła bym mieć identyczną. Czy ktoś pomoże mi w tej zagadce? A może ktoś zrobi kilka zdjęć z tego docinka i wrzuci na forum! PrOszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 23.04.2012 11:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 No więc posiedziałam chwilę i mam kilka zdjęć jej kuchni:) Liczę teraz na waszą pomoc :co jest na podłodze, jakie płytki na ścianie, jakie fronty, jaki blat i jaka bateria w zlewie????????????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Na podłodze to chyba deska z drewna merbau, kafle na ścianie wyglądają na włoskie imola, seria antares, blat pewnie jakiś fornirowany, bo na drewno mi to nie wygląda. fronty -mdf lakier biały. Nie wiem jaka jest bateria, ale dużo firm ma tego typu baterie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 23.04.2012 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Wystarczy dać stolarzowi zdjęcia to Ci zrobi tę super extra kuchnię. Zgadzam sie z Magdą 34, dla mnie ten blat to zwykły fornir, a blat pusty w środku, posypie się za 2-3 lata. A w ogóle ta kuchnia nie powala...jak setki innych, tylko gatunki drewna na blacie ulegają zmianie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 23.04.2012 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 I jeszcze kilka zdjęć z tych wnętrz: Piszcie proszę jeśli coś co zostało użyte do stworzenia tych wnętrz jest wam znane lub bardzo przypomona coś co wiecie jak sie nazywa lub jakiej jest firmy. Zaczynam myśleć o swoich wnętrzach i chciałabym stworzyć coś bardzo podobnego:) LICZĘ NA WASZĄ POMOC !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 (edytowane) Mnie, szczerze mówiąc też kuchnia nie powaliła:) Przypomniało mi się, że zlew ma stalowy, bo kiedyś załapałam się na końcówkę programu i Pani domu powaliła mnie z kolei cenną radą jak utrzymać zlew w czystości, więc zwróciłam na niego odruchowo uwagę W salonie kolonialne meble:-) Edytowane 23 Kwietnia 2012 przez Magda 34 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 23.04.2012 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Ale najlepsze jest to, z jakim uśmiechem ta pani myje inox na lodówce. Jeszcze może moją by umyła w moim starym mieszkaniu, bo przecież inoxy myje się z uśmiechem na twarzy ewelina2010, a ty nie masz swojego rozumu, żeby powymyślać coś ciekawego dla siebie, tylko musisz wszystko zży... ściagać z jakiś głupich programów telewizyjnych??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
senyaa 23.04.2012 12:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Trzymam kciuki za realizację też mi sie podoba taki zestaw kolorystyczny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 23.04.2012 13:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Aleksandryto, nie zżynam a inspiruję się. Sama jesteś na tym forum i nie wierzę że nie oglądasz tu zdjęć po to aby zobaczyć jakieś ciekawe rozwiązanie lub podpatrzyć coś ciekawego co Ci się spodoba a czego aktualnie szukasz. Jestem na etapie planowania wnętrz. Ja szukam kuchni nowoczesnej, ale ciepłej. A ta właśnie taka jest- poprzez kolory, materiały, faktury i pięknie dobrane dodatki. Marzy mi się kuchnia biała, ale napewno nie cała w połysku i nie cała biała. Nie chcę bieli z czernią, bieli z betonem ani bieli w meblach rustykalnych. Ta kuchnia pasuje do mojego gustu w 95% więc dlaczego miałabym się nią nie zainspirować i stworzyć coś bardzo podobnego aby czuć się tam dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 23.04.2012 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 A i jeszcze coś- ten program może być głup,i ale to nie zmienia faktu że ten dom jest wspaniale urządzony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 23.04.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Magdo 34, tutaj ładnie widać ten zlew: Ciekawe co to za okapy kuchenne- ktoś pozneje??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 23.04.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Magdo 34, tutaj ładnie widać ten zlew: Ciekawe co to za okapy kuchenne- ktoś pozneje??? A bateria to jest Teka Joy B:yes: Okap? nie mam pojęcia, ale wpisz w googlach: okap tuba to pewnie Ci wyświetli:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 23.04.2012 14:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Kwietnia 2012 Dzięki Magda:) , takiego z falującymi szparkami z boku akurat nie znalazłam. A tak poza tym, to ciekawe po co aż dwa okapy, czy te tuby są takie słabe, słabsze niż tradycyjne okapy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 24.04.2012 10:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ponawiam pytanie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mefiko 24.04.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Okap to ELINA NAKED.http://www.google.pl/search?hl=pl&q=elica+naked&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.r_qf.,cf.osb&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=_IqWT6CqLcz34QTn_-FG&biw=1280&bih=642&sei=_oqWT7LbBdD14QSljtVG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 24.04.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki wielgachne mefiko:)) A ktoś wie dlaczego aż dwa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.04.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 bo pewnie jeden ma za słabą wydajność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 24.04.2012 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Ale najlepsze jest to, z jakim uśmiechem ta pani myje inox na lodówce. ciekawe czy na codzien w takim ubraniu myje.... nie pewnie ma gosposie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 24.04.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2012 Dzięki wielgachne mefiko:)) A ktoś wie dlaczego aż dwa? bo płyta ma niestandardową szerokość i cylindryczny okap ''nie zbiera wszystkiego''. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelina2010 25.04.2012 11:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2012 Wow, Piu! Dzięki dzięki dzięks:)))A powiedz gdzie mogę zobaczyć Twoją kuchnię w całości??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts