firewall 24.06.2012 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Oj, chyba niedokładnie wyraziłem się we wcześniejszym poście. Kominek systemowy o który mi chodziło to coś takiego: http://www.wiolutka.mojabudowa.pl/pliki/wiolutka/image/Dach/3kominki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 24.06.2012 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Raźny, chyba powinniśmy zmienić wątek na dalsze rozważania, bo odbiegliśmy od głównego tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Raźny 24.06.2012 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Podoba mnie się to co widzę!!! Już wiem, że to będą jedyne kominy na moim dachu . Że tez jakoś nie skojarzyłem tych kominków... Masz rację... powinieneś założyć swój własny wątek, dziennik budowy? Powiem szczerze, że regularnie zaglądam na Twój profil aby poczytać Twoje wypowiedzi Mądrego to i ładnie poczytać :D W temacie dodam, że chyba lepiej jak autor wątku uderzy do kogoś z ASP. Skoro chce obecnie tylko wizję oglądać. W końcu marzenia trzeba zacząć od skrystalizowania swoich wizji, choćby na papierze lub w 3D ... Aby wiedzieć do czego dążyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts