darek2009 30.04.2012 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2012 Czytałem gdzieś na forum, że są dostępne panele podłogowe o długości znacznie dłuższej niż typowe i wyglądają jak prawdziwe deski. Nie mogę znaleźć tego posta. czy może wiecie , gdzie można dostać albo jak się nazywają długie panele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 03.05.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2012 Człowieku - dlaczego nie piszesz we właściwym dziale forum? Robisz mi niepotrzebnie robotę. Przenoszę. I radzę skorzystać z wyszukiwarki, bo już była dyskusja o ośmiometrowych panelach podłogowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wikula7 05.05.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2012 Czytałem gdzieś na forum, że są dostępne panele podłogowe o długości znacznie dłuższej niż typowe i wyglądają jak prawdziwe deski. Nie mogę znaleźć tego posta. czy może wiecie , gdzie można dostać albo jak się nazywają długie panele? Długie panele ma w swojej ofercie prawie każda firma . Ja w swojej ofercie mam : Quick Step- LARGO , Arbiton - LONG BOARD , Berry Floor - GRANDIOSO . Jak potrzebujesz wycenę to pisz lub dzwoń . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts