tomsurm 06.05.2012 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 Kupiłem właśnie jodłę szlachetną - tak mi przynajmniej powiedzieli w sklepie. Tylko nie mogę znaleźć nigdzie jej opisu - na paragonie i na doniczce było napisane A. Lanocarpa - czy słyszał ktoś może o takiej odmianie jodły szlachetnej? Chciałbym posadić ją blisko domu. W sklepie powiedzieli mi, że ta odmiana nie rośnie duża (jest szczepiona) i potrzebuje miejsa osłoniętego to blisko domu będzie miała dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ave 06.05.2012 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2012 a nie chodzi czasem o abies lasiocarpa? jodłę górską? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomsurm 07.05.2012 04:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 a nie chodzi czasem o abies lasiocarpa? jodłę górską? Po przeczytaniu opisu stwierdzam, że chodzi o abies lasiocarpa - dzięki ave! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.05.2012 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2012 Abies lasiocarpa tylko w odmianie Compacta jest mała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts