tomek131 08.05.2012 07:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 Oto artykułu ,do którego link podaje bez przerwy ludziom jakiś dwóch pajaców (z paroma postami) naganiających na producenta tego sklejkowo-boazeryjnego badziewiahttp://muratordom.pl/gotowe-rozwiazania/ogrod/ogrodzenia-drewniane-domu-jak-wybierac-i-gdzie-kupowac-najlepiej,151_8675.htmlNIe wydaje się Wam ,że to gruba już przesada?To forum od dawna zmienia się w targowisko i naganiactwo wszelakiej maści Legaletów,Praef,pomp ciepła,wentylacji mechanicznych,ogrodzeń,okien i tysiąca innych rzeczy,do tego sam murator zamieszcza takie bzdurne artykuły.Jest tutaj tak wielu fajnych ludzi i tak wiele cennych informacji ,że nie wiem jak Wy ,ale ja chciałbym oficjalnie zaprotestować przeciw takim praktykom.Szczególnie takim jak powyżej-naganiać też można w inteligentny sposób ,ale to to już absolutna przesada w połączeniu z pajacami ,którzy potem przy każdym pytaniu o ogrodzenie linkują ludziom taki artykuł.Ktoś zadawał konkretne pytanie o sposób wykonania ogrodzenia-czy profile ,czy kątowniki ,a jak połączyć ,a jak zespawać ,a taki pajac mu trach link do tego artykułu z poradą ,że tam znajdzie odpowiedzi.Krew mnie osobiście zalewaRedakcji lub moderatorom - będzie bardziej wiarygodne jeśli odpowiecie na ten post ,niż go skasujecie.Bo jeśli skasujecie ,to obiecuje ,że będą się logował z codziennie innego adresu i zamieszczał go bez przerwy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.05.2012 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2012 nie bądź dziecinny. Uwagi o forum umieszcza się w innym dziale. A do moderacji za pomocą trójkącika z wykrzyknikiem zgłasza się posty będące nieautoryzowaną reklamą, spamem. Jakoś nie przypominam sobie zgloszenia jakiegokolwiek postu o ogrodzeniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts