screensaver 11.05.2012 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2012 Witam serdecznie! Zamówiłem ostatnio na internecie lustro z ozdobną ramą. Plan był taki, że przykleję to lustro do płytek w łazience. Jednakże po tym jak przesyłka doszła, okazuje się że rama nie jest na tym samym poziomie co samo lustro (jak sobie genialnie założyłem) tylko po przyłożeniu do ściany rama przylega, a między lustrem a scianą jest jakieś 5mm. Moje pytanie zatem brzmi: jak przykleić do kafli moje lustro? Czy wystarczy że przykleję ramę? (tu dodam, że lustro ma wymiary 60 na 80cm, a rama ma szerokość 2,5cm). Czy sama rama przyklejona do kafli utrzyma ten ciężar? A może ktoś miałby jakieś inne rady na tą sytuację? Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.05.2012 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 tak, rada to wywiercenie dziury na kołek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asizo 12.05.2012 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2012 tak, rada to wywiercenie dziury na kołek. Też mi to przyszło do głowy. Trochę nie rozumiem pomysłu z tym przyklejaniem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screensaver 15.05.2012 11:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Lustro jest bez mocowań, zamówione specjalnie żeby przykleić na klej lub taśmę. Nie chciałem wiercić dziur w kafelkach gresowych i montować kołków bo się bałem że kafle pękną. Teraz lustro przyszło jakie przyszło i trzeba coś wykombinować. Myślicie, że przyklejenie samej ramy nie utrzyma lustra? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.05.2012 17:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 Obawiam się, że nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
screensaver 15.05.2012 19:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2012 W takim razie wielkie dzięki za rady. Będę działał z kołkami Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts