koktajl 09.05.2013 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 (edytowane) Z tego co kojarze to na wlacznikach giry tez jest duży napis Gira i do tanich to na pewno nie należą edit: właśnie spojrzałam, ze nie wszystkie Giry mają ten napis;) Edytowane 9 Maja 2013 przez koktajl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.05.2013 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Zastanów się czy miejsca parkingowego przy domu nie przesunąc bliżej wjazdu, by można było nawrócić samochodem. Kąt skrętu przeciętnego samochodu wynosi r - 5,5-6 m http://images33.fotosik.pl/659/b8afe0de91608b41.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 09.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Był u nas dzisiaj pan Jerzy od oświetlenia (przy okazji reklamacji przerobienia glutka) i ustaliliśmy że wieszamy gluty na jednej jętce, w rzędzie jednak, tyle że raczej blisko siebie. Będę mieć harmonijkę zamiast organów Lucek, zlituj się, już zapomniałam o tych organach a Ty znowu Mówiłam Ci, ze trzeba w rządku organy (tfu, glutki) - na jętce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 09.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 a gdzie Wy tą Girę oglądacie? Bo nie wiem czy "moja" Pani od gniazdek ma ją w ofercie, musze zapytać http://www.tema.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 09.05.2013 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2013 Elfir, bardzo dziękuję za uwagę, zastanowimy się co z tym zrobić!! Zmniejszamy też miejsce parkingowe na jedno, bo chyba za dużo tej kostki, ale faktycznie pomyślimy jak to poprawić, super że zwróciłaś uwagę Kształt faktycznie robimy bardziej prosty, tak jak na innym projekcie który pokazywałam.. Jakby coś Ci jeszcze przyszło do głowy będę wdzięczna No i ścieżki w końcu nie będzie, bo nam się odwidziało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Drimeth 10.05.2013 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Bardzo ładne wnętrza Co planujesz na okna w kuchni? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2013 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Bardzo ładne wnętrza Co planujesz na okna w kuchni? Pozdrawiam. witaj Drimeth, bardzo dziękuję na okna na razie z braku funduszy nic nie planuję, ale docelowo myślimy o żaluzjach drewnianych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Lucuś, mam już zamontowane "Twoje" lampy kuchenne - w pokojach chłopców. Są super. mam też swoje lampy kuchenne - też ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2013 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Lucuś, mam już zamontowane "Twoje" lampy kuchenne - w pokojach chłopców. Są super. mam też swoje lampy kuchenne - też ok wow, to super, a pokażesz? Nam mam nadzieję uda się to zrobić w weekend tylko mąż musi sobie piłkę odpowiednią kupić. Ale policzone i narysowane na kartce już wszystko mamy więc mam nadzieję że łatwo pójdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 10.05.2013 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Wrzucę u siebie, jak tylko ogarnę progeniturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 10.05.2013 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Wrzucę u siebie, jak tylko ogarnę progeniturę Wow, proszę ile nowych słów można się na forum nauczyć Aha, wiem co to włącznik świecznikowy - to taki podwójny pstryczek, przynajmniej tak mi się wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 10.05.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2013 Aha, wiem co to włącznik świecznikowy - to taki podwójny pstryczek, przynajmniej tak mi się wydaje czyli tylko nazwa nieznana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 12.05.2013 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Lucuś jakie masz płytki w swojej przysypialnianej łazience ?? jakoś wczesniej jej nie zarejestrowalam a widziałamu y Beaty teraz i bardzo mi sie podoba Pokażesz jakies jeszcze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lullaby 12.05.2013 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Z tego co kojarze to na wlacznikach giry tez jest duży napis Gira i do tanich to na pewno nie należą edit: właśnie spojrzałam, ze nie wszystkie Giry mają ten napis;) Tylko seria Event ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.05.2013 17:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 I jak tam Lucuś, lampy wiszą? Pochwal się co jeszcze zrobiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2013 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Lucka dziekuje za wspomnienie o kicie-faktycznie widzialam to tez u Ciebie tylko nie skojarzylam bo bardziej skupilam sie na polaczeniu paneli a ty masz drewno.Czy Twoja podloga jest klejona czy kladziona jako plywajaca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.05.2013 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Hej kakusku, moja podłoga jest chyba klejona (ja mam pod spodem podłogówkę i kojarzę że chyba dlatego też jest klejona), ale mogę się dopytać męża Bami, u nas dzisiaj pojawiły się 3 dziury na suficie w kuchni - kurcze, wydawałoby się że taka prosta sprawa, a jednak każda lampa jest w innej odległości od siebie, tak to policzyliśmy Zostały jeszcze 2 podwójne i 2 nad oknem w jadalni, więc jeszcze trochę, ale mąż złapał bakcyla i z każdą mu coraz szybciej szło Dobieramy też kolory ścian w pokojach - kupiliśmy 7 próbek i testujemy, mam nadzieję że się uda wybrać jakieś sensowne kolory. U córki miało być jasnoniebiesko/błękitnie, ale w końcu będzie jasny żółty, chyba będzie weselej. U młodego zielony - tylko mam 2 kolory i muszę wybrać coś pomiędzy jeszcze Nie do końca wiemy jaki kolor będzie w sypialni, ale spodobała nam się taka farba dekorala nakładana fakturą "szczotki" i chyba ją kupimy. Prawdopodobnie taka będzie też w wiatrołapie i być może na jednej ścianie na korytarzu na górze. Ale do pokazania na razie nic nie mam, wciąż czekamy na finisz prac, po 20. maja spodziewam się wszystkich końcowych ekip i mam nadzieję że wtedy faktycznie się ruszy. Potem sprzątamy i się wprowadzamy Oglądaliśmy gniazdka i chyba faktycznie Merten najfajniejszy, czekam jeszcze na wyceny kilku wariantów... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bami 12.05.2013 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Bami, u nas dzisiaj pojawiły się 3 dziury na suficie w kuchni - kurcze, wydawałoby się że taka prosta sprawa, a jednak każda lampa jest w innej odległości od siebie, tak to policzyliśmy Zostały jeszcze 2 podwójne i 2 nad oknem w jadalni, więc jeszcze trochę, ale mąż złapał bakcyla i z każdą mu coraz szybciej szło .. U mnie była z tym masa zabawy, profile przebiegały często nie tam, gdzie potrzeba Dobieramy też kolory ścian w pokojach - kupiliśmy 7 próbek i testujemy, mam nadzieję że się uda wybrać jakieś sensowne kolory. U córki miało być jasnoniebiesko/błękitnie, ale w końcu będzie jasny żółty, chyba będzie weselej. U młodego zielony - tylko mam 2 kolory i muszę wybrać coś pomiędzy jeszcze Nie do końca wiemy jaki kolor będzie w sypialni, ale spodobała nam się taka farba dekorala nakładana fakturą "szczotki" i chyba ją kupimy. Prawdopodobnie taka będzie też w wiatrołapie i być może na jednej ścianie na korytarzu na górze. . cieszę się , ze mam to za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 12.05.2013 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Wlasnie tak mysle ze raczej masz klejone to drewno A jak tam sprawa z glutami-wisza juz? Cos chyba mialas problem z jednym kloszem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lucka6 12.05.2013 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2013 Lucuś jakie masz płytki w swojej przysypialnianej łazience ?? jakoś wczesniej jej nie zarejestrowalam a widziałamu y Beaty teraz i bardzo mi sie podoba Pokażesz jakies jeszcze zdjęcia Hej Ivy, wydawało mi się że o tej łazience to epopeje napisałam, bo przechodziłam tam fazy od "boazerii" przez szarości i w końcu wylądowałam na stanie obecnym i chyba była to dobra decyzja bo łazienka wyszła bardzo ładna Płytki to Roca Lumina Bianco 90x30, do tego mozaika Roca Lavagna, na podłodze Rovere Giallo, tutaj masz więcej: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?210609-Dom-z-du%C5%BCym-oknem-dziennik/page3 Wlasnie tak mysle ze raczej masz klejone to drewno A jak tam sprawa z glutami-wisza juz? Cos chyba mialas problem z jednym kloszem? Nieee...gluty jeszcze nie wiszą, czekamy na pana Janusza (malowanie), bo ja tylko dlatego je kupilam teraz że musimy je zamontować jak będą rusztowania do malowania w salonie. Z kloszem problemu nie miałam, tylko z przeróbką kabla (przedłużaliśmy go do 4,5m) - bo powiedzmy że lampa została trochę "zdeformowana" przy przeróbce i to reklamowaliśmy. Był u nas pan Jerzy i na szczęście wydaje się że nie będzie tego widać jak już zawiśnie więc odpuszczamy sprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts