vanka99 27.01.2008 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 Witam Mam pytanie do osób które są w trakcie wyboru albo juz wybrały grzejniki do swojego domu. Jakie grzejniki wybrać i jakich producentów?? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość JACKIE P 27.01.2008 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 jest o tym sporo na forum, ale odpowiem - ja założyłem aluminiowe z KFA /polskie/ typ G500f - 15 lat gwarancji, spisują się na medal Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 27.01.2008 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2008 A ja mam Purmo, też nie narzekam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 28.01.2008 18:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 dziękuje za odpowiedz. Co sądzicie o grzejnikach żeliwnych? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VIP Jacek 28.01.2008 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 ja mam stalowe Brugmana, jeszcze nie założone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 28.01.2008 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 dziękuje za odpowiedz. Co sądzicie o grzejnikach żeliwnych? NAJLEPSZE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogo5660 28.01.2008 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 Ja mam jak Cpt_Q czyli jedne z lepszych ale co do tego to mozna pogadac dopiero za pare ladnych lat po paru sezonach grzewczych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MRJDomańscy 28.01.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2008 U nas Fondital Solar aluminiowe, zakładamy za ki;ka miesięcy mam nadzieję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vanka99 08.11.2008 17:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 ja mam stalowe Brugmana, jeszcze nie założone. Jak się sprawdzają grzejniki? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pablitoo 08.11.2008 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 Jak się sprawdzają grzejniki? Pozdrawiam Super - grzeją - generalnie nic więcej od nich nie wymagam ... / u mnie grzejniki Viessmann Carat / . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Robak 08.11.2008 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2008 a grzejniki firmy KOSMONOVA? znane? takie mają być u mnie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admin1719498882 20.10.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2010 Eksperci firmy Elektra odpowiedzą na pytania dotyczące elektrycznego ogrzewania podłogowego, grzejników konwekcyjnych, ogrzewaczy akumulacyjnych i wentylacji z odzyskiem ciepła, a także elektrycznych systemów ochrony przed śniegiem i lodem podjazdów, schodów zewnętrznych i rynien. Elektra jest producentem przewodów i mat grzejnych do elektrycznego ogrzewania podłogowego; wykonawcą instalacji przeciwzamarzaniowych i przeciwoblodzeniowych podjazdów, ramp, chodników, schodów, rurociągów, rynien. Demontaż starego pieca akumulacyjnego... Bojler czy przepływowy ogrzewacz elektryczny?.... Cofanie się spalin w kominie... Odliczenie od podatku... ZADAJ PYTANIE EKSPERTOWI FORUM! Przedstawiciele ELEKTRY czekają na Was w tym wątku. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 16.05.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2012 Witam. To ja się zapytam które grzejniki wybrać. Zastanawiam się nad WEBERMAN a COSMO. Jeśli ktoś może coś doradzić to bardzo proszę. Ogrzewanie na paliwo stałe, piec na ekogroszek z możliwością palenia "wszystkim". Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewamariusz 17.05.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam. A może ktoś by mi tak odpowiedział na moje pytanie, fajnie że sobie rozmawiacie, ale wtrąćcie zdanie na temat grzejników nad którymi się zastanawiam. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
odaro 17.05.2012 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2012 Witam. A może ktoś by mi tak odpowiedział na moje pytanie, fajnie że sobie rozmawiacie, ale wtrąćcie zdanie na temat grzejników nad którymi się zastanawiam. Pozdrawiam Nie znam ani nie widziałem ani jednych ani drugich grzejników. Przy wyborze jest ważna moc grzejników dla danych parametrów wody zasilającej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karka0510 18.06.2012 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Czerwca 2012 Witam! Jestem studentką i czeka mnie egzamin z ogrzewnictwa, nie za bardzo potrafię się poruszać jeszcze po forum i nie wiem gdzie powinnam umieścić to pytanie, dlatego jeśli nie jest to właściwe miejsce wybaczcie. Otóż nie wiem co kryje się pod pojęciem układów grzejnikowo -konwekcyjnych? Jest to jedno z obowiązujących mnie zagadnień na egzaminie a nie za bardzo rozumiem co oznacza, gdyż wyodrębnione wcześniej zagadnienia tyczyły ogrzewania podłogowego, ściennego, grzejników konwekcyjnych i promieniujących, więc nie potrafię wydedukować co to są te układy, może to jakaś inna nazwa zastępcza? czy jest ktoś kto się w tym orientuje? Z góry dziękuję za odpowiedź! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
boguslaw 19.06.2012 04:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 Podaj temat zagadnienia literalnie, dosłownie.Myślę, że jest to nowe sformułowanie.. Oby nie było ono mylące i wprowadzające kolejne zamieszanie nomenklaturowe...Przepytaj jakiegoś asystenta, na temat prac czy też artykułów popełnionych przez pracowników katedry, która przygotowała zagadnienia egzaminacyjne.Ja osobiście kiedyś postulowałem taki podział:http://www.regulus.com.pl/news/podzial-grzejnikow-centralnego-ogrzewania-na-grupy PozdrawiamBogusław Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
toma1 24.06.2012 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2012 Kupilem jeden grzejnik z KFA i cale szczescie ze nie wiencej, bo jak zobaczylem SERIR to duzo lepsze wykonczenie, farba itd. Takie zaloze na caly dom a KFA wyladuje w pralni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
angli 15.07.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 Czy ktoś ma doświadczenie z grzejnikami płytowymi Buderus - zwłaszcza czy są rzeczywiście lepsze np. od Purmo (grubsza blacha)? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MarekBR 17.08.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2012 Ja tez jestem zwolennikiem serir. Są ładnie wykończone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts