przem667 18.05.2012 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2012 (edytowane) Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum, a więc witam wszystkich forumowiczów! Zauważyłem ze na forum jest grupa osób, która chętnie wspiera radą i pomysłami w urządzaniu wnętrz, pomyślałem ze i ja poproszę o pomoc. Na początek chciałem prosić o pomoc przy rozplanowaniu układu kuchni, mebli oraz sprzętu. Oto plan: Wole nie burzyć ścian, ewentualnie coś dostawić z g-k. Same meble chciałbym aby były białe i wyglądały mniej więcej tak: http://www.max-fliz.com.pl/pl/kuchnia-5 Jaki układ, jakie elementy, kolory, rozmieszczenie, to jest dla mnie wciąż otwarta sprawa zarówno w kwestii kuchni jak i całego mieszkania. Mam pewne pomysły, ale nie chciałbym tu nikogo ograniczać. Potrzebuje konstruktywnej alternatywy Z góry dzięki za pomoc i wszystkie uwagi. Edytowane 22 Maja 2012 przez przem667 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2012 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 a gdzie jecie posiłki?co ma się znaleźć w kuchni? (kuchenka, lodówka - dość oczywiste, ale może właścicielka chciałaby np. kawiarke czy ma jakieś inne konkretne życzenia) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przem667 19.05.2012 00:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 posiłki jemy w salonie, więc nie ma potrzeby ładować stołu do kuchni.w kuchni musi się znaleźć: lodówka jednoskrzydłowa, płyta, piekarnik, okap, mikrofalówka wolno stojąca, zlewozmywak (najlepiej 1,5 komorowy) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.05.2012 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Ładne mieszkanie! Skoro jadacie w salonie, otworzyłabym trochę kuchnię, bo nie potrzebujecie tyle miejsca w niej Małą łazienkę przyłączyłabym do sypialni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przem667 19.05.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 Dziękuje. Niestety nie podobają mi się kuchnie otwarte na salon, w tej kwestii jestem konserwatywny i nie dam się przekonać. W sypialni kombinowaliśmy z garderobą, ale nie wychodzi z niej mały przykurcz. Dzięki za propozycje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 19.05.2012 22:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2012 ja tu widzę układ równoległy (lub u ale pewnie pod oknem jest grzejnik). po prawej we wnęce zgrabnie można ukryć cały brudny majdan czyli zlew i płyta z odrobiną miejsca pośrodkupo lewej - w okolicy okna blat roboczy, a od wejścia szafa-spiżarka (lub coś na szczotki, deskę do prasowania itp), piekarnik z mikro i lodówkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.05.2012 11:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Zdecydowanie układ równoległy - pod ściana od sypialni wysoka zabudowa o od strony salonu niskie szafki ze zlewem i płytą + wiszące.Problemem będzie jedynie dociągnięcie wody i kanalizy na drugą stronę kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
duś1719506024 20.05.2012 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2012 Jeśli da sie przesunąć przyłącza, to zdecydowanie opcja Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts