Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Prosba o pomoc w urzadzeniu kuchni

przem667

Recommended Posts

Ponieważ jest to mój pierwszy post na forum, a więc witam wszystkich forumowiczów!

Zauważyłem ze na forum jest grupa osób, która chętnie wspiera radą i pomysłami w urządzaniu wnętrz, pomyślałem ze i ja poproszę o pomoc.

Na początek chciałem prosić o pomoc przy rozplanowaniu układu kuchni, mebli oraz sprzętu.

Oto plan:

mieszkanie-template.png?dl=1

Wole nie burzyć ścian, ewentualnie coś dostawić z g-k.

Same meble chciałbym aby były białe i wyglądały mniej więcej tak:

http://www.max-fliz.com.pl/pl/kuchnia-5

Jaki układ, jakie elementy, kolory, rozmieszczenie, to jest dla mnie wciąż otwarta sprawa zarówno w kwestii kuchni jak i całego mieszkania. Mam pewne pomysły, ale nie chciałbym tu nikogo ograniczać. Potrzebuje konstruktywnej alternatywy ;)

Z góry dzięki za pomoc i wszystkie uwagi.

Edytowane przez przem667

Dziękuje. Niestety nie podobają mi się kuchnie otwarte na salon, w tej kwestii jestem konserwatywny i nie dam się przekonać. W sypialni kombinowaliśmy z garderobą, ale nie wychodzi z niej mały przykurcz. Dzięki za propozycje!

ja tu widzę układ równoległy (lub u ale pewnie pod oknem jest grzejnik).

po prawej we wnęce zgrabnie można ukryć cały brudny majdan czyli zlew i płyta z odrobiną miejsca pośrodku

po lewej - w okolicy okna blat roboczy, a od wejścia szafa-spiżarka (lub coś na szczotki, deskę do prasowania itp), piekarnik z mikro i lodówkę