DPS 21.05.2012 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2012 No to ja się wychylę. Kochani - bardzo niedługo Tomek1950, legenda tego forum, będzie obchodził kolejne urodziny. Trudne, bo wiele przecież przeszedł. Ale zdrowieje, a żeby nieco to przyspieszyć i Tomkowi sprawić prezent urodzinowy, za zgodą Redakcji zaczynam nową aukcję. Naszemu Tomkowi potrzebne są masaże, Majce trudno jest samej sfinansować wszystko, więc chcemy chociaż w ten sposób przyczynić się do szybszego wyzdrowienia Tomka. Inicjatorką aukcji jest AgnesK, ale nie chce się przyznać, torba jedna! Proszę więc: zgłaszajcie przedmioty do licytacji, licytujcie, niech znowu cudny duch naszego forum się objawi! Edzia obiecała pomoc w prowadzeniu licytacji, więc jestem absolutnie spokojna. Edziu - czyń honory domu, Kochana! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.05.2012 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 DPSiu zaraz lada moment pokaże się nowy temat(już widziałam jego treść) w AKTUALNOŚCIACH forumowych i ruszamy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EDZIA 22.05.2012 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2012 I już jest http://forum.muratordom.pl/showthread.php?203871-Urodziny-Tomka-AUKCJA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts