lola_lilu 23.05.2012 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2012 Witam,jesteśmy zdecydowani na ten projekt. Spełnienie marzeń, wspaniałe wejście etc. Czy ktoś buduje, lub budował dom wg tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola_lilu 12.06.2012 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Witam, mam pytanie, czy wiecie na ile kosztorysy podane przy projektach muratora są wiarygodne? Są zawyżone, czy raczej zaniżone? Dokładnie chodzi mi o ten projekt: http://projekty.muratordom.pl/projekt_filigranowy,2339,1,0.htm?frm_search=1&id_grupy=1&powierzchnia_od=&powierzchnia_do=80&typ_budynku=1&technologia=2&piwnica=0&kat_nach_od=30&kat_nach_do=&wysokosc_w_kalenicy_od=&wysokosc_w_kalenicy_do=&szer_dzia_od=&szer_dzia_do=&gleb_dzia_od=&gleb_dzia_do=&wym_el_front_od=&wym_el_front_do=&wym_el_bocznej_od=&wym_el_bocznej_do=&pokoje_bez_salonu_input=&author_id=&x=27&y=6&nr=1 Pozdrawiam i liczę na pomocne odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 21.06.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 124 400 zł netto?Tak?Ponieważ to jest mały domek cena metra kwadratowego będzie zawsze wyższa niż w większym,ale myślę że z wykończeniem powinniście się zmieścić w 170 tyś bez pracy własnej.Nie liczę kosztów działki,przyłączy,projektów itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lola_lilu 02.07.2012 08:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 124 400 zł netto?Tak? Ponieważ to jest mały domek cena metra kwadratowego będzie zawsze wyższa niż w większym,ale myślę że z wykończeniem powinniście się zmieścić w 170 tyś bez pracy własnej.Nie liczę kosztów działki,przyłączy,projektów itd. Działkę mamy, więc koszt odpada. Najbardziej mnie chyba interesuje SSZ. Mąż resztę chce zrobić sam, lub w większości sam. SSO wyliczony został na 82 000 brutto. Ile nas mogą wynieść dokumenty? Liczę że papiery + przyłącza (woda i prąd na działce już jest , musimy zrobić szambo :/) wyniosą nas z 10 000. Możliwa jest ta kwota? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skkipper 18.03.2014 06:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2014 Buduje ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.03.2014 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2014 (edytowane) Buduje ktoś? A wyszukiwarki użyć nie łaska? Łączę. Edytowane 21 Marca 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Skkipper 21.03.2014 05:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2014 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts