jadzia11 31.05.2012 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mam białe meble w salonie, wyglądają strasznie... zimno. Ktoś ma propozycje jak można by takie białe meble ocieplić? Może jakaś okleina? Czy kolorowe naklejki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 31.05.2012 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Jadziu, poszukaj zanim zapytasz: okleiny, naklejki na meblem malowanie mebli etc. Tytuł wątku jest BARDZO mylący... Trudno radzić, kiedy nie widzimy mebli (lakier, drewno, paździerz) i otoczenia - możesz tu wkleić zdjęcia i wtedy urządzimy burzę mózgów, zmienimy sensownie tytuł wątku - to będzie miało sens... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.05.2012 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 może po prostu masz żle dobrane dodatki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miśka76 31.05.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2012 Mam białe meble w salonie, wyglądają strasznie... zimno. Ktoś ma propozycje jak można by takie białe meble ocieplić? Może jakaś okleina? Czy kolorowe naklejki? Ja też mam białe i nie jest zimno hemnes z ikei. Mam też białe ściany, białe firanki z odrobiną czerwieni i czerwone zasłonki. Ogólnie pokój biały z czerwienia i nie jest zimny. Ale ma 2 okna. I ja też czekam na Twoje zdjecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 01.06.2012 05:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 meble w salone z naklejkami Dla mnie taka opcja tylko w odniesieniu do pokoju dziecięcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domele 04.06.2012 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Czerwca 2012 Witam na forum. Nie wydaje mi się,aby meble z naklejkami czy ogólnie okleiną było dobrym pomysłem. Bardziej należałoby dobrać jakieś odpowiednie dodatki w tym kierunku,może bardziej ciepłe,aby pokój stał się przytulniejszy? Jaki jest kolor podłogi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts