Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Odbiorca wiadomości ma przepełnioną skrzynkę

kaz1719505673

Recommended Posts

Dostałem oto taki komunikat :

Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji

Barbara74 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space.

I co dalej ? jak wysłać wiadomość ? dlaczego informacje o błędach są po angielsku ?

• 2 weeks później...
  • 1 month później...

Nie wiem czy administratrzoy mają wpływ na formę skrzynki..

Ale cholernie cieżko się tu usuwa wiadomości: trzeba zaznaczyć, wybrać usuń, potwierdzić operację..

za długo to trwa i przyznam, że mnie zniechęca.. stąd siłą rzeczy godzę się z faktem, że mam przepełnioną skrzynkę :)

Skrzynki priw, odkąd mamy nowe forum, są tak irytujące, że mnie osobiście telepie :mad:

Pojemność przekomicznie mała, dziwne komunikaty i błędy to chleb powszedni....ach szkoda gadać.

Ile juz było próśb o zmianę tej funkcji ? A informatycy nadal nic.... :(

• 4 years później...

Ale cholernie cieżko się tu usuwa wiadomości: trzeba zaznaczyć, wybrać usuń, potwierdzić operację..

za długo to trwa i przyznam, że mnie zniechęca.. stąd siłą rzeczy godzę się z faktem, że mam przepełnioną skrzynkę :)

Odgrzeję temat, bo mam pokrewny problem, a szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Mianowicie, nie mogę znaleźć opcji "USUŃ" w swojej skrzynce z wiadomościami. Nigdzie tego nie widzę. Może jakaś życzliwa dusza poradzi jak usunąć stare wiadomości?

Hmm.. musisz wejść w skrzynkę tak by zobaczyć listę wiadomości.

Wybrać wiadomość i zaznaczyć pole po prawej stronie, obok daty otrzymania,

przewinąć na dól, zaraz pod listą wiadomości kliknąc napis "wybrane wiadomości"

tu rozwinie się lista i trzeba wybrać "usuń widomości" i klkinąć dalej,

potem jeszcze potwierdzić, że chce się usunąć wiadomości..

Przynajmniej tak jest u mnie:D

• 2 weeks później...

Przeglądając ostatnio swoje ustawienia użytkownika zauważyłem opcję typu "brak zgody na otrzymywanie PW". Być może użytkownik ma to zaznaczone i nie chce dostawać wiadomości. Aż tak bardzo tego nie byłem ciekaw.

A co do wglądu w wiadomości wysłane nie podpowiem. Poczekaj aż pojawi się ktoś z jakąkolwiek wiedzą w tym temacie:)