kaz1719505673 01.06.2012 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2012 Dostałem oto taki komunikat : Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacjiBarbara74 has exceeded their stored private messages quota and cannot accept further messages until they clear some space. I co dalej ? jak wysłać wiadomość ? dlaczego informacje o błędach są po angielsku ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.06.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Póki Barbara74 nie wyczyści swojej skrzynki nie wyślesz wiadomości. Rozumiem, że u Ciebie wiadomości wysłane nie są przepełnione? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2012 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Nie wiem czy administratrzoy mają wpływ na formę skrzynki.. Ale cholernie cieżko się tu usuwa wiadomości: trzeba zaznaczyć, wybrać usuń, potwierdzić operację.. za długo to trwa i przyznam, że mnie zniechęca.. stąd siłą rzeczy godzę się z faktem, że mam przepełnioną skrzynkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.07.2012 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 możesz zaznaczyć też od razu całą stronę z wiadomościami. Ja tak kasuję - wchodzę na stronę z najstarszymi postami i wybieram opcję "zaznacz wszystko" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.07.2012 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Jest to rozwiazanie.. ale jestem maly bałaganiaż i lubie co nieco trzymać na później.. a i tak tam nie zaglądam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 21.07.2012 12:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 Skrzynki priw, odkąd mamy nowe forum, są tak irytujące, że mnie osobiście telepie Pojemność przekomicznie mała, dziwne komunikaty i błędy to chleb powszedni....ach szkoda gadać. Ile juz było próśb o zmianę tej funkcji ? A informatycy nadal nic.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 11.11.2016 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Ale cholernie cieżko się tu usuwa wiadomości: trzeba zaznaczyć, wybrać usuń, potwierdzić operację.. za długo to trwa i przyznam, że mnie zniechęca.. stąd siłą rzeczy godzę się z faktem, że mam przepełnioną skrzynkę Odgrzeję temat, bo mam pokrewny problem, a szukam, szukam i znaleźć nie mogę. Mianowicie, nie mogę znaleźć opcji "USUŃ" w swojej skrzynce z wiadomościami. Nigdzie tego nie widzę. Może jakaś życzliwa dusza poradzi jak usunąć stare wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 11.11.2016 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Hmm.. musisz wejść w skrzynkę tak by zobaczyć listę wiadomości. Wybrać wiadomość i zaznaczyć pole po prawej stronie, obok daty otrzymania, przewinąć na dól, zaraz pod listą wiadomości kliknąc napis "wybrane wiadomości"tu rozwinie się lista i trzeba wybrać "usuń widomości" i klkinąć dalej, potem jeszcze potwierdzić, że chce się usunąć wiadomości..Przynajmniej tak jest u mnie:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gondoljerzy 11.11.2016 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2016 Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 21.11.2016 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Ja mam miejsce w skrzynce a nie dochodzą do mnie wiadomości, dostałem info od kogoś że jest status "niedostarczone". Nie mam też wglądu do skrzynki wiadomości wysłanych. Jest tam tylko podana ilość ale nie ma tych wiadomości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
finlandia 21.11.2016 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Przeglądając ostatnio swoje ustawienia użytkownika zauważyłem opcję typu "brak zgody na otrzymywanie PW". Być może użytkownik ma to zaznaczone i nie chce dostawać wiadomości. Aż tak bardzo tego nie byłem ciekaw. A co do wglądu w wiadomości wysłane nie podpowiem. Poczekaj aż pojawi się ktoś z jakąkolwiek wiedzą w tym temacie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 21.11.2016 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 "brak zgody na otrzymywanie PW". To nie to. Ja napisałem, odpowiedzi nie dostałem. Nadawca miał status "niedostarczono". Ja korespondowalem już i nic od tamtej pory nie zmieniałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.11.2016 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2016 Konto ma Pan standardowe. Widocznie ma Pan oznaczone, że wiadomości wysłanych nie zapisuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 22.11.2016 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Ok, to już zmieniłem. Ale jest jakiś problem z odbieraniem wiadomości, ktoś mi powiedział, że nie mógł mi wysłać. Nie mam żadnej blokady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 22.11.2016 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2016 Prosimy o kontakt na priv z redakcją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
baltazar 24.11.2016 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2016 Kontakt priv nastąpił ale w skrzynce odbiorczej pusto, może przez ten problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts