pigula 05.06.2012 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 prozpoczynam nowy watek, bardzo bym prosila o wasze uwagi porady na temat waszych mebli kuchennych , jak Wam sie sprawdzaja, jak funkcjonuja szflki szuflady , co odpadlo, oraz i dobre rzeczy , oraz z jakiej firmy macie kuchnie, bede wdzieczna za wszelkie finformacje pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 05.06.2012 20:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 My mamy kuchnię dopiero od października ale jak na razie nic nie odpadło Szafy domykają się jak mają, szuflady wysuwają io domykają się jak na początku. Ogólnie chyba jest wszystko w porzadku - jak nowa. Mamy kuchnię nie firmową, robiona samemu można rzec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 05.06.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Poprosze rowniez z jakich materialow sa wykonane kuchnie, jwali chodzi o indywidualne firmy , problem jest taki , ze ciezko dobra znalesc , a kto ma kuchnie firmowa , lub z malej firmy ale nie po zabujczej cenie, piszcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 05.06.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 a ty co , zbierasz materiały do ankiety? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 05.06.2012 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Nie, to zadna ankieta wybudowalam dom, i nie wiem z jakiej firmy wybrac meble, dom jest pod wroclawiem, wiec wszelkie uwagi i porady , firmy beda mile wskazane, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 05.06.2012 21:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 hello, Nie chodzi mi , zebyscie pisali jakie minusy maja wasze kuchnie, ale rozniez z jakich kuchni jestescie zadowoleniczekam na wiadomosci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 05.06.2012 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 pigula wydaje mi sie ze warto przejrzec watki dotychczas napisane, na pewno beda tam cenne uwagi- tez watek o tym czegosbysmy nie zrobili w domu drugi raz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pigula 05.06.2012 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2012 Forum to skarbnica wiadomosci, nie tylko jakiej kuchni bym nie kupila po raz drugs, ale rowniez jaka bym kupila , pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 06.06.2012 04:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 (edytowane) A w Twojej obecnej kuchni wszystko odpada? Dla mnie to pytanie jest bez sensu, bo w Polsce jest kilka tysiecy firm meblarskich robiacych kuchnie, z czego 90% robi kuchnie tylko w rejonach swoich siedzib. Co z tego, ze jakas forumowiczka napisze, ze ma meble, ktore po roku sa super i nic nie odpadlo (dobre!!! ) , jak firma, ktora robila jej meble jest z okolic Ustrzyk Dolnych w Bieszczadach, a druga napisze ze ma super kuchnie od firmy z Krakowa, ale za 200 tys. zl.. Przejdz do grupy wroclawskiej i tam moze poradza ci jaka wziac firme do kuchni z okolic Wroclawia (w ktorej nic nie odpada ). Edytowane 6 Czerwca 2012 przez Aleksandryta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 06.06.2012 04:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Moja kuchnia ma 3 lata, więc się nie kwalifikuje do ankiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yummyyummy 06.06.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Moja kuchnia ma 3 lata, więc się nie kwalifikuje do ankiety miałam pisać, ze w mojej nic nie odpadło a ma 13 lat ale też się nie kwalifikuję fronty drewniane, wybarwienie czereśnia, żadnych specjalistycznych okuć, firma która mi robiła kuchnię już nie istnieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ALUTKA W 06.06.2012 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 pigula moja roczna z IKEA, montowana samodzielnie działa jak nówka wszystko OK ale jesteście baby okropniaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
żona m 07.06.2012 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 oj tam, oj tam. To tak jakby ktoś zapytał co gotujecie na obiad w niedzielę, bo też chce coś ugotować a nie wiem czy mi zasmakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 08.06.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 żona_m właśnie nie mam pomysłu na niedzielny obiad, pomyśl co by mi posmakowało:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.06.2012 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 Ja mam obecnie w mieszkaniu kuchnię z BRW, najtańszą okleinę i też nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nicol21 08.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Czerwca 2012 i chyba ankieta nie zdała egzaminu..... ja mam nadzieje ze nasza kuchnia posluzy nam dobrych pare albo parenascie lat nadzieje mam że już po roku nic nie zacznie mi odpadać, przebarwiać się etc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 09.06.2012 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2012 Yes yes yes !!!!! Właśnie wczoraj po roku użytkowania odpadły drzwi od szafki kuchennej u moich rodziców na działce, podczas oglądania meczu Ojciec na coś wściekl się i trzasnął drzwiczkami Kuchnia od Bodzia.... Nie kupujcie Bodziaaaaa!!!!! Bardzo cieszę się, że pomogłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkmk10 10.06.2012 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2012 hmm..wątek ciekawy też zastanawiam się nad trwałością kuchni mdf lakierowanej od stolarza, ma być na nią 2 lata gwarancji a taka ikea ma na fronty 10 lat a na obudowę 25 lat wiec czemu stolarz tylko 2 lata daje?teraz stoję przed wyborem ikea lidingo standardowe szafki czy pod wymiar stolarz ale tylko 2 lata gwarancji......moi rodzice mają ze sklepu od firmy której juz nie ma, kuchnie mdf folia juz 10 lat i nic sie nie dzieje, jeden raz pościł zawias.......teściowa kupiła najtańsza na targu po 3 latach co chwila puszczają zawiasy co powoduje odrywanie drzwiczek...ale szuflady działają bez zarzutu....blat napuchł w okolicach zlewu......w 3 najczęściej używanych szufladach przy uchwytach są 'wyskrobane' dziury we frontach...powodem jest za mały uchwyt- za mała odległość uchwytu od frontu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts