nyx2 07.06.2012 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Witam wszystkich Zwracam sie do Was po małą pomoc na sprytne i estetyczne zagospodarowanie progu. Po małym remoncie pokoju pozostał do kiepsko prezentujący się próg: Zdjęcia Nie mam pomysłu co z tym zrobić. Mieszkanie jest niedawno kupione i nie mam ani płytek, anie klepek parkietu aby to uzupełnić. Dlatego zwracam się do Was po pomysł. Dzięki wielkie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2012 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 piękna podłoga ta drewniana. Nie możesz dokupić kilku sztuk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nyx2 07.06.2012 18:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Myślałem o tym, ale czy ja dostanę taki parkiet aby kilka klepek kupić. (parkiet ma ok 10 lat może więcej)Jako że mieszkam w Bielsku Białej jest tu kilka firm co zajmują się podłogami ale czy uda się to dostać w rozsądnej cenie ? trochę się tego boję. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 07.06.2012 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 to może prosta, równa deska? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts