hm.projekt 13.06.2012 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2012 Może ktoś buduje dom z kolekcji e-domy Dom E-102 Lna stronie: http://nowoczesnydom.szczecin.pl/ zamieszczać będę szczegóły, na tą chwilę opis zmian do projektu, które wprowadziłam by stał się przy swojej ciekawej formie bardziej funkcjonalny i przede wszystkim bardziej oszczędny w budowie. Czekam na opinie...i korespondencje.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grabo31 26.04.2015 21:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2015 Projekt kupiony. Po jakim potężnym oglądaniu. A teraz zmiany, zmiany, zmiany. Ogniomur poszedł w siną dal. Niestety WZ przewidują okap, a raczej określoną wysokość do okapu. Powoduje to zwrot z nowoczesnego domu w stronę retro. Ciekawe jak wyjdzie w realu.. Projektant robi co może, żeby zachować styl. No i garaż będzie w piwnicy. Niedługo składamy wniosek o PnB. Jeszcze stare zasady, ale nie ma co czekać. Pozdrawiam budujących i tych na razie tylko zachwyconych:yes: E-102. Grabo31 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.05.2015 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2015 nie. Po prostu skos dachu w miejscu gdzie łączy się ze ścianą liczony jest jako okap. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bartorovero 03.01.2019 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2019 Cześć, Projekt: E-102 wydaje mi się najrozsądniejszym wyborem dla mojej 5 osobowej rodziny. Szukałem jakiś informacji, dziennika budowy, ale nic nie udało mi się znaleźć na forum. Też link podany powyżej wydaje się nie działać - próbowałem też skontaktować się na priv z osobami które wypowiadały się wcześniej, ale bez skutku. Będę wdzięczny jeśli ktoś mógłby podzielić się doświadczeniem z budowy, aby nie powielać błędów poprzedników. Będę wdzięczny za każdą sugestie. Pozdrawiam,Bartek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts