guruguru 21.06.2012 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Bosko, alarmy, kamery, policja, straż miejska - może od razu warto zamknąć sie w klatce wojsko, czołgi, armaty, samoloty, rozjechane żaby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 21.06.2012 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Zapraszam na Łazarz po 20-tej, a jeszcze lepiej w okolice Kolejowej... Hmm.. Ja mieszkam właśnie niedaleko Kolejowej na Grunwaldzie. Spokojnie, wiele razy wracałam sama po nocy do domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.06.2012 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2012 Strach się odezwać żeby nie zostać zaszczekanym... Skąd w was tyle agresji ...? Początkowe pytanie było proste a mam wrażenie, że awanturujesz się jak bym Ci wkopywał już fundamenty pod to okropne ogrodzenie na Twojej ulicy. Przegrana polskiej ekipy was tak nastraja, czy jakiś inna niedogodność...? Pytasz - odpowiadam. Ponieważ zajmuję się zawodowo takimi sprawami jak wprowadzanie nowych produktów i usług - to się na tym znam - czy Ci się to podoba czy nie. Powodzenia W końcu wiesz lepiej. I tracisz czas - ale to Twój czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts