pestka56 01.07.2012 00:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kolej na ściany nad blatami:D Najmniej podobają mi się czyste białe i pomarańczowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2012 00:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) Malkul, jeśli wpadniesz na jakiś jeszcze pomysł, to przymierzymy Moje typy to biały z szarą łąką, szary z dmuchawcem i ciemny szary. Edytowane 1 Lipca 2012 przez pestka56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.07.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 pestka i malkul moje typy podobnie jak pestki1: szary2. białty3 szary z dmuchawcem bravo Pestka one more za wizualki:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.07.2012 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kurcze a mi wizki nie chcą się otworzyć . Mogę teraz powiedzieć, nie dla pomarańczowej ściany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spirea 01.07.2012 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 dla mnie taka sama kolejność jak u Moniki 996 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2012 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Monika, ale biały-biały, czy biały z łąką bo ja ten z łąką wolę Dzięki:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2012 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Kurcze a mi wizki nie chcą się otworzyć . Mogę teraz powiedzieć, nie dla pomarańczowej ściany Jak nie chcą. W ogóle nie widzisz, czy tylko małe przeglądóweczki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.07.2012 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dla mnie szara, biała i szara z dmuchawcem. Nie podobają mi się pomarańczowe krzesła. Zlewają się z drewnianym stołem, Może lepiej już jakieś oliwkowe albo czarne.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2012 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dla mnie szara, biała i szara z dmuchawcem. Nie podobają mi się pomarańczowe krzesła. Zlewają się z drewnianym stołem, Może lepiej już jakieś oliwkowe albo czarne.? Te krzesła już są kupione. A ja chyba źle dobrałam kolor stołu, bo ma być naturalny dąb. A ten kolor jest zbyt żółty. Jak o tym napisałaś, pomyślałąm, czy np. przyszarzony dąb nie byłby lepszy. Jak sądzisz? Spróbować zmieć kolor tego dębu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda 34 01.07.2012 11:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Nie wiedziałam, że krzesła już nabyte. W takim razie można jeszcze pokombinować ze stołem. Moim zdaniem stół drewniany powinien być jaśniejszy lub ciemniejszy. A może całkiem biały lub czarny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 01.07.2012 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 pestka - a może pomarańcz jednak wykorzystać nad ścianę w kuchni, ale nie tak dominująco, ale tylko jako dodatek do bieli i szarości?Coś w ten deseń:http://www.dekornik.pl/media/BAhbB1sHOgZmIiEyMDExLzAyLzE1LzE3XzAwXzEzXzc1NV9maWxlWwg6BnA6CnRodW1iIg01MjB4NDAwIw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2012 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 Dzięki Dziewczyny:D popróbuję jeszcze. Malkul się nie odzywa, więc zrobię jeszcze z mniejszą ilością pomarańczowego i kilka kolorów stołu. Ten oranż na krzesłach jednak wymusza ostrożność z kolorami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.07.2012 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 No teraz zobaczyłam1. szary,2. z dmuchawcem3. biały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.07.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 o gospodyni nie ma , a damesy z forum szaleją pestko biały- biały oczywiście. ja bym scianę jednak biała zostawiła( tam gdzie zegar) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 01.07.2012 15:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) Dobra cudowne kobietki wróciłam właśnie z budwolengo (2,5 dnia) maratonu, padam na pysk:mad: Nogi mam opuchnięte po samą du...ę Lecę się wykąpać , zjeść i jak nie padnę to wrócę wieczorem do Was. a tak na szybko to Pesteczko kłaniam Ci się do stóp Jesteś niesamowita a wizualki powaliły mnie na kolana. szerzej opowiem późnej. A dzis mam święto więc dla Was "cudowne kobietki" kolejka i ciasteczko: http://www.lisapetrilli.com/wp-content/uploads/2011/05/Dom-Perignon.jpg http://www.rushtonsdeli.co.uk/images/home/cakes.jpg Edytowane 2 Lipca 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika996 01.07.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 malkul kobieto czy ty przypadkiem nie jesteś w ciązy???? i co świętujemy z tobą dziś???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 01.07.2012 16:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 To już wiem, czemu nam tak smakowała ta butelka wermuciku :rotfl:Właśnie ja dokończyliśmy... M. za Twoje zdrowie :wiggle:Baw się dobrze w życiu i niech smuteczki obchodzą szerokim kołem Twój dom. Dołożę Ci jeszcze 3 wersje kolorków zgodnie z sugestią Elfir i Magdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 01.07.2012 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 (edytowane) Malkul, Twoje zdrówko http://www.picgifs.com/smileys/smileys-and-emoticons/food-and-drinks/smileys-food-and-drinks-856423.gif Edytowane 1 Lipca 2012 przez rere79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.07.2012 06:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Tak, tak to urodzinki Dziś do 15-tej mam luz , odpoczywam, nogi nie puściły niestety:( potem pędzę do teściów po nasze graty i przeprowadzamy kolejną część, a po drodze jeszcze do IKEA po parę pierdółek do kuchni. LAMPY: AMEBA odpadła w przedbiegach, jak ją Pesteczka zwizualizowała widać jak byłoby mdło.SMALTO-piękna strasznie nam się podoba i uznaliśmy że przemalujemy w malarni na antracyt (RAL jak okna) – i tu pytanie do Pesetczki – czy rozmiar tych lamp na pierwszej wizualizacji odpowiada w przybliżeniu stanowi faktycznemu (nie chodzi o rozstaw bo i tak Pan M. będzie przerabiał ale o sam rozmiar klosza??? Jeśli tak to dziś kupuję. Pesteczko jak zajrzysz to daj znać bardzo cię proszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 02.07.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 malkul kobieto czy ty przypadkiem nie jesteś w ciązy???? i co świętujemy z tobą dziś???? Jestem jestem ale jak tu siedzieć na "czterech literach" jak druga połowa zapiernicza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts