malkul 11.06.2012 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 fajne krzesło za darmo prawie ale niestety 4 ostatnie sztuki http://www.sklep.meble.pl/p988,wloskie-krzeslo-asia-wyprzedaz-kolekcji.html no cóz kolejne 4 to sobie wyczaruje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Hej, dawno Ciebie nie było. Jedno krzesełko urzekło Mojego, choć powiedział, że wymaga ostrożnego zasiadania A te krzesełka Asia genialne. Kupiłaś? w jakim kolorze. Następne 4 możesz kupić z innej bajki i uzyskać ciekawy efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.06.2012 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 cześć pesteczko. te wykończenie mnie wykończy ileż tego wszytskiego trzeba wybrać i się naoglądać zanim padnie decyzja. A wszytsko drogie Nie kupiłam bo mąż chce wszytskie mieć takie same. Zatłukę go kiedyś, maja być miękkie, wygodne i tanie. ZWARIOWAŁ! takich nie ma albo ja już głupieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Wypuść go na zakupy i sama pomarudź wtedy. Taka drobna zemsta Kiedyś się strasznie z Moim pożarłam o zakupy i od tamtej pory ja decyduję jeśli chodzi o wyposażenie. Pojechaliśmy na licytację do ambasady USA. Oni tam różne dziwne i nie dziwne rzeczy wyprzedają. Chciałam kupić wielką amerykańską pralkę do prania zasłon, narzut i innych wielkoludów. I... był piękny stół i 12 krzeseł, z bielonego drewna w stylu angielskim. Cały komplet poszedł za 1200 zł w inne ręce, bo mój się zaparł. Potem jak go obejrzał z bliska, to dawaj jęczeć, że ja się nie uparłam. A ja taka jestem, jak widzę że nie ma szans na dogadanie, to się wycofuję. Nie znoszę kłótni . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.06.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 "A ja taka jestem, jak widzę że nie ma szans na dogadanie, to się wycofuję. Nie znoszę kłótni " pesteczko, ja mam nietsety to samo i cierpię. z tą barierką pamiętasz też kłótnie, dalej nie doszlismy do porozumienia ale ja chcę tą szklaną co mi zaprojektowałaś i walczę , na razie bez skutku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Malkul, cicha woda – to chyba jedyny sposób. A czegórz Twój nie chce tej szklanej? Bo cena z górnej półki? Czy ma jakieś poważne powody? Bo jeśli chodzi o pieniądze, to można przecież poczekać. Balustradka jest z tych, które można zamontować w dowolnym terminie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.06.2012 18:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 tak za drogo mu ja wiem poczekac mozna tylko że mamy 5 latka i mam stracha a za chwilę przeprowadzka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.06.2012 18:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 APEL do czytających: proszę o pomoc w poszukiwaniu krzesła do jadalni w przystepnej cenie. Styl nowoczesny ale zależy mi na czymś ciekawym. wszystkie pomysły mile widzine. ja jutro lub pojutrze wstawię swoje znaleziska i moze wspólnie coś uradujemy bo ręce mi juz opadają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 To zrób jakąkolwiek, a potem wymienisz. Wiesz ja już nie pamietam, która to była ta balustradka. Zaraz zrobię przechadzkę po wątku. Może coś wymyślę, żeby wilk ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 APEL do czytających: proszę o pomoc w poszukiwaniu krzesła do jadalni w przystepnej cenie. Styl nowoczesny ale zależy mi na czymś ciekawym. wszystkie pomysły mile widzine. ja jutro lub pojutrze wstawię swoje znaleziska i moze wspólnie coś uradujemy bo ręce mi juz opadają. A stół masz jaki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 11.06.2012 18:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 będzie dębowy z litego dębu albo taki :[http://www.myin.pl/static/products/4d665ae7230d5.jpg albo takihttp://www.cypryda.mojabudowa.pl/pliki/cypryda/image/stol.jpg Białe ściany, szara podłoga, szare ono do ziemi wyskoie na 2 metry, biała lakierowana kuchnia ze szkzłem na scianie i kolorowe dodatki np. czajnik, miski, donice, lampa nad stól jadalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Już wiem co z balustradą Trzeba konstrukcję drewnianą i przez słupki przewiercić dziurki na przeciągnięcie linek. Potem, jak namówisz na tafle szklane, można pionowe słupki nafrezować i wstawić szkło. Ja bym te linki dała albo stalowe, albo jutowe (http://www.linotex.olkusz.pl/oferta,pl,jutowe.html) lub coś podobnego. Można też w ten sposób pokombinować a ramami stalowymi, ale to wg. mnie większy problem. Jak wyczołgam się spod roboty i zasiąde do rysuneczków dla Basi i Juliany to pomyślę też o Twojej balustradce. Uratujemy sprawę. Albo się Twój przekona teraz, albo nieco później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 11.06.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2012 Stół ten drugi, cięższy. Lubię takie. Okey w ramach relaksu poszperam w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magnolia 12.06.2012 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 to ja się podłączę do apelu. Krzeseł juz 3 lata szuka i powoli odpuszczam bo nadzieje tracę. wymyśliłam że z 1 strony nie chce krzeseł, tylko ławkę drewniana, zwykła, prostą i ciężką. Ale reszta - krzesła, tylko jakie, gdzie one są? ładne, tanie, nowoczesne, lekkie...ech. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.06.2012 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A te nowe krzesła ikea?http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60201331/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.06.2012 17:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 (edytowane) jezku dziewczyny ale miałam fatalny dzień, padam na pysk jutro może znajdę chwilkę jak mnie "polska administracja" nie zamęczy, i wstawię te moje znaleziska magnolia a te z lnka powyżej za 99zł. widziałś. mnie się bardzo widzą a cena jeszcze bardziej ale są tylko 4 sztuki o te : http://s.sklep.meble.pl/gfx/italiastyle/sklep_oferta/988/317306125.jpg Edytowane 12 Czerwca 2012 przez malkul Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.06.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 A te nowe krzesła ikea? http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/60201331/ Cena niezbyt miła , wygląd ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.06.2012 18:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Już wiem co z balustradą Trzeba konstrukcję drewnianą i przez słupki przewiercić dziurki na przeciągnięcie linek. Potem, jak namówisz na tafle szklane, można pionowe słupki nafrezować i wstawić szkło. Ja bym te linki dała albo stalowe, albo jutowe (http://www.linotex.olkusz.pl/oferta,pl,jutowe.html) lub coś podobnego. Można też w ten sposób pokombinować a ramami stalowymi, ale to wg. mnie większy problem. Jak wyczołgam się spod roboty i zasiąde do rysuneczków dla Basi i Juliany to pomyślę też o Twojej balustradce. Uratujemy sprawę. Albo się Twój przekona teraz, albo nieco później. Pesteczko nie chcę robic czegos na chwilę bo to wywalona kasa i potem może byc to problemowe, a dodatkowo poza schodami mamy atresolę (ona mnie martwi najbardziej-bo wysoko). wolę jednak już docelowo coś zrobić, musze męża męczyć i zrobić wycenę tego szkła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malkul 12.06.2012 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Stół ten drugi, cięższy. Lubię takie. Okey w ramach relaksu poszperam w necie. I tu widzisz znów kasa, ten pierwszy 1.800zł. lity dąb a drugi 4.600zł. też lity dąb. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pestka56 12.06.2012 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2012 Zajrzałam wzorem Elfir do IKEA. Tam jest takie krzesełko http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/30177511/ w pięciu kolorach. Dałabym im szare płaskie poduchy na siedziska. Przymierzę ten pomysł jutro rano. Dziś nóżki mi odpadają za zmęczenia, po niespodziewanym 5 km spacerku i idę do łóżeczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts