Christo24 05.07.2012 12:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2012 Witam! Poszukuję schodów strychowych. Będą one przykręcone do belek, a samo wyjście to mini stryszek na górnej części płyt OSB (nie będę tam chodził, tylko wrzucał z poziomu schodów). Ze względu na swoją wagę (110 kg) myślałem o jakiś metalowych np. takich http://allegro.pl/oman-schody-strychowe-mini-70x100-termo-stallux-i2447274943.html Dach jest ocieplany, ale sądziłem, że mimo wszystko dodatkowo ocieplone schody nie będą złym pomysłem. Co o nich myślicie? Firmy nie znam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mortor 06.07.2012 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2012 Drewnopodobnych jest od groma w różnych półkach cenowych (ja podałem jakie mi najbardziej się podobają) także można przebierać, ale pamiętaj, żeby nie bazować tylko i wyłącznie na zdjęciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 07.07.2012 15:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witam, muszę kupić 2 toalety. Mam już wmurowane stelaże grohe 5w1 i szukam teraz misek. Znalazłem coś takiego: 1. Koło Style http://allegro.pl/miska-wc-wiszaca-kolo-rekord-deska-wolno-mata-i2444651556.html2. Koło Rekord http://allegro.pl/kolo-style-miska-wiszaca-wc-deska-wolnoopadajaca-i2456545055.html Różnica w cenie blisko 100% i nie wiem czym się różnią... Którą wg Was warto kupić, może coś innego? Szukam czegoś dobrej jakości, ale nie chcę niepotrzebnie przepłacać. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2012 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Różnią się wyglądem - kwestia trudności wykonania danego kształtu, opłacenia projektanta, rodzaju polewy (gładkość szkliwa ma przełożenie na utrzymanie w czystości). Wiele osób dopasowuje odcień bieli i kształt sanitariatów do wybranego modelu umywalki i wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 10.07.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 witaj ! Białą kuchnię + drewnopodobną płytkę na podłodze mam u siebie w domu .Płytka to woodentic brown ( i nie jest to górna półka cenowa:)). Jak chcesz zobaczyć jak to wyglada looknij do mojej galerii .Galerię mam trochę zaniedbaną,bo ostatnio rzadziej tu bywam,ale w kuchni akurat niewiele się zmieniło . Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Christo24 15.07.2012 08:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 A co sądzicie o takiej sklejce z marketu z okleiną w kolorze złotego dębu. W Castoramie jest metr po 45 zł bodajże i zastanawiam się czy coś takiego wstawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts