africates 27.06.2012 12:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 ktorys z sasiadow podobno ma kozy... moze sie dogadam... dokupie mu ze 3 jeszcze mnie nie ma na miejscu i tak... gesi jakos wydaja mi sie brudzic bardziej niz kozy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 27.06.2012 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 A moze sie dogadaj z jakims sprzedawca kosiarek. Mozecie ustalic, ze klienci moga kosiarki testowac u Ciebie. Maly parking dla kilku modeli kosiarek. Nalezy klientom podkreslać wyjatkowość tej opcji. Przy odpowiednim marketingu działkę będziesz miał na zero, a kosiarek doić nie trzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grzegorz_si 27.06.2012 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Ja jednak pozostaję za opcją traw pastewnych, nasiona za 130 zł kupisz, żeby całość obsiać, dać do koszenia 2x w roku jakiemuś rolnikowi, niech to sobie wysuszy na siano i zabierze do stodoły o ile takiego znajdziesz. Chodzi o to, żeby tego nie zapuścić i tyle. Nie bierz się też za podlewanie. Za kozy, krowy, owce, czy gęsi się nie bierz, bo mam dziwne przekonanie, że mieszczuch jesteś Posadź ten pas zieleni jak Ci radzą, niech rośnie. Żadna wielka inwestycja a potem będzie jak znalazł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
africates 29.06.2012 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 ok badzmy powazni juz grzegorz_si tak tez zrobie.... poradz mi prosze tylko co i jak i kedy... trawy pastewne ktore widze na internecie kosztuja tyle co normalna mieszanka wiec gdzie i ile mam jej kupic? dzialka byla talerzowana ok 2 tyg temu i jeszce jest grzaska - czy musze cos zrobic przed tym sadzeniem? jak sadzic? i czy teraz? przepraszm za ta ilosc pytan ale faktycznie mieszczuch jestem :/ ale za pare lat sie to zmieni mam nadzieje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 29.06.2012 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2012 Pamiętaj, że trawy pastewne w przyszłości nie dadzą ci trawnika rekreacyjnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts