szczukot 26.06.2012 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 WitamSzukam wentylatorka do WC, i model, który akurat mi sie podoba jest ścienny. Czy są aż tak znaczące róznice w budowie wentylatorów, że jest to ważne ? Jakaś inna budowa łożysk czy co ? Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 26.06.2012 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 To ciekawe, ja nie miałam pojęcia że one się czymś różnią Będę miała wentylatory sufitowe więc jeżeli ktoś wie coś o tych różnicach, proszę pisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 26.06.2012 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2012 Dobry temat.Co prawda nic Wam nie poradzę,ale zapytam w którym miejscu jest najlepiej montować te wentylatory?Jakaś odległość od kanału czy wszystko jedno? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.06.2012 09:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 No to otrzymalem odpowiedz od jednego z producentow : sufitowe powinny posiadac lozyska kulkowe (nie slizgowe). Czyli chyba trwalsze, ale tez glosniejsze.Widocznie przy pracy loaptek w poziomie, powoduje wycieranei czy cos plastiku. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
william.bonawentura 27.06.2012 10:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Łożysko ślizgowe nie może pracować z wałem w pionie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.06.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 a w takim razie sufitowo-ścienny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.06.2012 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Czyli wynika, ze sufitowo-scienny (i scienny) ma lozysko kulkowe. A wbrew pozorom, nia ma ono samych zalet, bo ma jedna wade : jest glosniejsze. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 27.06.2012 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Linkujcie jak coś zakupicie,bo mnogość tego towaru w sieci stawia włosy na głowie.Nie wiadomo co wybierać . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szczukot 27.06.2012 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 A tu nie ma co linkowac. Wybor jaki jest taki jest. Z 5 firm rodzimych i klika zagranicznych. Wiec w sumie z narzucona juz srednica, to tylko wyglad, halas, wydajnosc, bajery (timery, higro, sznureczki) .... czyli gusta. Fantom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts