Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

KUJAWSKO-POMORSKIE - biała lista wykonawców

Recommended Posts

Witajcie

Widzę, że temat nieco przycichł - a przecież w Bydgoszczy, Toruniu i całym kujawsko-pomorskim buduję się sporo.

Proszę więc wszystkich, którzy mogliby się wypowiedzieć w temacie o ich opinie. Sami wiecie jak trudno jest znaleźć przyzwoitych wykonawców bez czyjegoś polcecenia i pewnie kiedyś mieliście ten sam problem co ja teraz.

A poszukuję obecnie ekipy do budowy parterówki około 100m + garaż (rozpoczęcie pewnie na wiosnę 2009). Jeśli moglibyście polecić dobrych wykonawców i macie z nimi pozytywne doświadczenia (Wy lub znajomi na przykład) to będę bardzo, bardzo wdzięczny.

A na razie pozdrawiam wszystkich serdecznie i z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi.

• Odpowiedzi 69
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 year później...
  • 2 months później...
  • 3 months później...
  • 2 years później...

Witajcie serdecznie

Buduje już domek jakiś czas i miałem dobrych i niestety fatalnych fachowców. Województwo Kuj-POM.

Chciałbym się podzielić tymi dobrymi jak i tymi co należy omijać ogromnymi krokami.

Czy jest dział na tym Forum żeby sobie pomagać? I opisywać i polecać.

Z góry dzięki za info

Vituś :)

Tu możesz wpisać tych, których polecasz - połączyłam twój wątek z istniejącym.

A tu można wpisywać tych, których nie polecasz:

http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188179-KUJAWSKO-POMORSKIE-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w&highlight=czarna

Zalecam w przyszłości używać wyszukiwarki.

Edytowane przez Elfir

• 6 months później...
Powoli przymierzamy się do budowy własnego domu więc szukamy opinii i rekomendacji firm budowlanych/ekip z okolic Torunia, które realizują usługi bez problemów, w przyzwoitych cenach, potrafią też doradzić i pomóc. Czekamy na opinie osób, które budowę mają za sobą lub są w trakcie i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami.

• 1 month później...

Witajcie

Planuję rospoczęcie inwestycji w Złejwsi Wielkiej , prosze o wasze opinie na temat firm wykonawczych , szukam takiej co buduje solidnie i profesjonalnie a najlepsza reklama to jak wiadomo "poczta pantoflowa" prosze pisać , jeśli kogoś polecicie chciała bym zobaczyc efekty ich pracy na żywo .

Pozdrawiam

Witajcie serdecznie

Buduje już domek jakiś czas i miałem dobrych i niestety fatalnych fachowców. Województwo Kuj-POM.

Chciałbym się podzielić tymi dobrymi jak i tymi co należy omijać ogromnymi krokami.

Czy jest dział na tym Forum żeby sobie pomagać? I opisywać i polecać.

Z góry dzięki za info

Vituś :)

Vituś cześć

Podaj proszę namiary na solidne firmy z naszego województwa , pisałeś ,ze masz dobre i złe doświadczenie a ja szukam tych dobrych

• 2 months później...