Marcinn73 03.04.2008 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 WitajcieWidzę, że temat nieco przycichł - a przecież w Bydgoszczy, Toruniu i całym kujawsko-pomorskim buduję się sporo. Proszę więc wszystkich, którzy mogliby się wypowiedzieć w temacie o ich opinie. Sami wiecie jak trudno jest znaleźć przyzwoitych wykonawców bez czyjegoś polcecenia i pewnie kiedyś mieliście ten sam problem co ja teraz. A poszukuję obecnie ekipy do budowy parterówki około 100m + garaż (rozpoczęcie pewnie na wiosnę 2009). Jeśli moglibyście polecić dobrych wykonawców i macie z nimi pozytywne doświadczenia (Wy lub znajomi na przykład) to będę bardzo, bardzo wdzięczny.A na razie pozdrawiam wszystkich serdecznie i z góry dziękuję za Wasze odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Marcinn73 03.04.2008 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2008 Czy nikt nie ma nic do powiedzenia ? Prosimy o wpisy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
partner 04.04.2008 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 może zajrzyj na grupę bydgosko-toruńską Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
papuch 14.06.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2009 czy nikt już tu nie zagląda? czy nie ma już partaczy i supermanów??? Piszczie jeszcze bo ja właśnie zabieram sie za dom i zaczyna mi się trochę robić nerwowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
djanya 31.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Dopisuje do listy tynkarzy- ich stronka http://www.tynki.biz tam sa napiary na nich. Znalazłam ich na tym forum- polecaliscie. Robili nam tynki cementowo-wapienne- sa idealne! Solidni i terminowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PatiJ 20.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 Witam w przyszłym roku zaczynam budowe domu 120m2 + garaż w okolicach Brzozy k/Bydgoszczy. Bede potrzebował ekip na wszystkie etapy budowy. Może ktoś poleci mi wykonawców solidnych i w normalnych cenach... pozdrawiamPatiJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zk140t 20.12.2009 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 ... Może ktoś poleci mi wykonawców solidnych i w normalnych cenach... pozdrawiam PatiJ Mogę polecić firmę spod Bydgoszczy. Solidnie i terminowo. 664-715-111 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
VITO1973 27.06.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2012 Witajcie serdecznie Buduje już domek jakiś czas i miałem dobrych i niestety fatalnych fachowców. Województwo Kuj-POM. Chciałbym się podzielić tymi dobrymi jak i tymi co należy omijać ogromnymi krokami. Czy jest dział na tym Forum żeby sobie pomagać? I opisywać i polecać. Z góry dzięki za info Vituś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 28.06.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2012 (edytowane) Tu możesz wpisać tych, których polecasz - połączyłam twój wątek z istniejącym. A tu można wpisywać tych, których nie polecasz:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?188179-KUJAWSKO-POMORSKIE-czarna-lista-wykonawc%C3%B3w&highlight=czarna Zalecam w przyszłości używać wyszukiwarki. Edytowane 28 Czerwca 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jwaldek 21.01.2013 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2013 Powoli przymierzamy się do budowy własnego domu więc szukamy opinii i rekomendacji firm budowlanych/ekip z okolic Torunia, które realizują usługi bez problemów, w przyzwoitych cenach, potrafią też doradzić i pomóc. Czekamy na opinie osób, które budowę mają za sobą lub są w trakcie i mogą podzielić się swoimi doświadczeniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blackizcool 22.02.2013 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 cześć,przyłączam się do tematu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukep3 22.02.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2013 cześć, przyłączam się do tematu ja jestem właśnie po budowie ale w trakcie urządzania terenu wokół - kilka brygad mogę polecić na Toruń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
teka 01.03.2013 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2013 cześć, przyłączam się do tematu chyba watek sie urwal? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irenakreft 05.03.2013 11:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Witajcie Planuję rospoczęcie inwestycji w Złejwsi Wielkiej , prosze o wasze opinie na temat firm wykonawczych , szukam takiej co buduje solidnie i profesjonalnie a najlepsza reklama to jak wiadomo "poczta pantoflowa" prosze pisać , jeśli kogoś polecicie chciała bym zobaczyc efekty ich pracy na żywo . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irenakreft 05.03.2013 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 Mozesz podac namiary na tą firmę i czy oni Ci budowali twój dom ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 05.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2013 napisz na prv do osoby którą chcesz zapytać. Nie każdy, kto już wybudował zagląda do tego wątku. Ja nie pomogę, bo z Poznania jestem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irenakreft 08.03.2013 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Marca 2013 Witajcie serdecznie Buduje już domek jakiś czas i miałem dobrych i niestety fatalnych fachowców. Województwo Kuj-POM. Chciałbym się podzielić tymi dobrymi jak i tymi co należy omijać ogromnymi krokami. Czy jest dział na tym Forum żeby sobie pomagać? I opisywać i polecać. Z góry dzięki za info Vituś Vituś cześć Podaj proszę namiary na solidne firmy z naszego województwa , pisałeś ,ze masz dobre i złe doświadczenie a ja szukam tych dobrych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
irenakreft 09.03.2013 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 napisz na prv do osoby którą chcesz zapytać. Nie każdy, kto już wybudował zagląda do tego wątku. Ja nie pomogę, bo z Poznania jestem. Dziękuje za wskazówkę Elfir A może firma z Poznania wybuduje w kujawsko -pomorskim nie jest tak daleko ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Marca 2013 Pewnie wybuduje, jak zapłacisz za noclegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paliszcz 21.05.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 podbijam temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts