niktspecjalny 02.07.2012 05:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Może już był taki ale ten chcę aby był pod kątem imprezowych gości ..Założyłem go po to by dowiedzieć się jakie śniadanie robicie gościom ,którzy po imprezie nocowali u was.Czym ich raczycie rano Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2012 06:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 Jajko na mientko ,grzanki,parówki na gorąco ,podane z wodą jak na szwedzkim stole ,pozostałości z dnia poprzedniego w nieco odmiennym wyglądzie ,jajecznica na boczku,na szynce,na maśle itp.......................co jeszcze może uraczyć podniebienie naszych przyjaciół??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 02.07.2012 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2012 a może w ogóle bez śniadania buzi ,odprowadzonko i baj baj . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 03.07.2012 06:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2012 Nikt nie robi śniadań???Nikt nie jest usłużny gościom jak się wybudzą w niedzielę i zaczynają chodzić po naszych piętrach???:D:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 10.07.2012 05:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Pół tradycyjnie .Jajko na twardo ze szczypiorkiem z majonezem.Do tego,ruloniki serowe z ogórkiem małosolnym,pieczony karczek z morelą i sandwicze z brzoskwinią i do picia kakao. Powiedzieli jak wyjeżdżali w niedzielę ,że nastempnom razom zostaną jeszcze na obiad :no: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2012 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 wsypujesz do miski płatki i podajesz mleko z lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joani 11.07.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 a może w ogóle bez śniadania buzi ,odprowadzonko i baj baj . Jeżeli impreza była udana, to goście obudzą się w porze obiadu - śniadania nie trzeba szykować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lady in red 11.07.2012 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 =Założyłem go po to by dowiedzieć się jakie śniadanie robicie gościom ,którzy po imprezie nocowali u was.Czym ich raczycie rano Zimnym piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.07.2012 02:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Jeżeli impreza była udana, to goście obudzą się w porze obiadu - śniadania nie trzeba szykować Niestety nawet jeśli była by taka jak mówisz to i tak wstają zawsze rano by mieć dłuższy dzionek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 14.07.2012 02:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Zimnym piwem a do niego ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 14.07.2012 05:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 50 gram:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzenio344 19.07.2012 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Zwykle się rozstajemy po imprezie. Ale jak już ktoś zostaje, to dobrze u mnie sprawdzają się grzanki - do tego ser żółty, dżem, ser topiony, tofu, świeże warzywa w plasterkach - i wychodzi bardzo dobre śniadanie. ;] Inną alternatywą są sojowe parówki nadziewane serem, też bardzo dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2012 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Soja zawiera fitohormony podobne do kobiecych hormonów. Nie boisz się , że urosną ci cycki od tego tofu i sojowych parówek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 20.07.2012 06:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Proszę się wyrażać w mym topiku nie cycki ale piersi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menuelita 20.07.2012 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 hmm, piersi na śniadanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 20.07.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2012 Kiedyś bywałam często w stolicy i jak już tam byłam, to śniadanka jadałam w Szparce na Placu Trzech Krzyży. Podawali wtedy (może do dziś podają, nie wiem, bo dawno nie byłam) kanapki z chleba podobnego do tostowego. Kilka kromek poprzekładane było twarożkami o różnych kolorach w zależności od dodatku. Taki kwadratowy torcik był przekrojony na skos, czyli na talerzu leżały dwa trójkąty z kolorowym nadzieniem. Do tego jakaś sałatka i kawa z mlekiem..... Chyba sobie jutro takie śniadanie zrobię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 21.07.2012 04:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2012 hmm, piersi na śniadanie? mało postów nie wyłapano sedna zagadnienia :),a jeśli już to co dajesz na śniadanko??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
menuelita 31.07.2012 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 no dobra, wypowiem się w temacie zazwyczaj improwizuję z tego co jest w lodówce i przyległościach. ostatnio jako część menu: twarożek z różnymi dodatkami: bazylią, miętą, drobno posiekaną papryką - podawane jako smarowidło lub dip (rozrobione ze śmietaną lub jogurtem greckim) lub w formie kulek z sera obtoczonych w ziołach i/lub ziarnach słonecznika, prażonego siemienia lnianego, sezamu. a jak się przygotuję to serwuję angielskie śniadanie, tj smażone kiełbaski (frankfurterki, śląskie itp), pieczarki, jajka sadzone lub jajecznica, fasolka w sosie z puszki oraz tosty. raz zrobiłam sałatkę owocową z dodatkiem musli - dużo krojenia i dłubania ale zasyciło na cały dzień i nawet wybredna młodzież zajadała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 01.08.2012 06:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 Dobre pomysły oj dobre. ...........jogurtem greckim............ Sama go robisz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 14.08.2012 06:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 .Czym ich raczycie rano Czymkolwiek. Jak człek głodny to zje wszystko, a jak na kacu to jeść nie chce tylko pić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts