krzychuu 07.07.2012 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2012 Witam na forum,Dorabiam sobie od czasu do czasu przy remontach, mam pytanie trafia mi się lepsza robota jednak klient oczekuje jakiejś gwarancji mojej usługi choćby na miesiąc. Ja jednak nie mam działalności gospodarczej po robię to dorywczo czy mogę jakoś na mnie podpisać taką umowę, że daje gwarancje orietnuję się może ktoś w tym temacie? Gwarancje na miesiąc nie więcej, albo na parę dni że farba nie odleci po malowaniu itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
flyer2 08.07.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Dobre."Gwarancja na miesiąc,nie więcej albo na parę dni".Najlepsza gwarancja 24-ro godzinna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.07.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 krzychuu - robisz na czarno - jak chcesz dawać gwarancję? Żeby, przy konfliktowej sytuacji, klient podkablował cię do US? Bo to klient będzie cię mógł szantażować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aedifico 08.07.2012 14:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 Jak się podpisuje umowę: https://www.actum.pl/aktualnosci/rekojmia-i-gwarancja-w-umowach-o-roboty-budowlane-a48.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzychuu 08.07.2012 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2012 flyer2 a po co dłużej skoro klient powiedział, że chce gwarancje by mu to na drugi dzień się nie złuszczyło, także 24 godziny to mi na rękę - dzięki za poradę w sumie miesiąc to za długo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Spain 12.07.2012 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Gwarancje możesz dać na swoje nazwisko i imię, jeśli to jest robota dorywcza ( na szaro:)) możesz napisać co by US się nie czepiał, że to praca promocyjna z gwarancją rękojmi wykonawcy a wpisać możesz ile chcesz bo inwestor z takim papierkiem może pójść na makulaturę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts