Elfir 19.11.2012 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2012 Może dałoby się wyjście tarasowe przemienić na jednoskrzydłowe? Zamurować jedno skrzydło i zrobić okno. http://images48.fotosik.pl/500/c591decee137cc7f.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 20.11.2012 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Elfir jesli chodzi o okno balkonowe nawet go jeszcze nie ma:) ma być w przyszłości najbliższej wiec ta zmiana wchodzi jak najbardziej w gre.Bardzo mi się ten pomysł podoba z podciagnieciem mebli pod to własnie okno,mąż wróci z pracy to mu pokaże ten projekt nie mnie jednak dodajac ,ze opcja z meblami pod ścianą wchodziłaby w rachubę,nie pod oknem ,na przeciwko wejsciaJak Ty to widzsz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 20.11.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2012 Skoro nie ma tego wyjścia to dlaczego po prostu nie zrobisz zwykłej L-ki i okno (nawet tarasowe) u szczytu pomieszczenia, naprzeciw drzwi? Myslałam, że ten pierwszy układ, który zaprezentowałaś, jest taki niewygodny, bo masz tyle ograniczeń - okna, piony. Skoro nie ma okien, umiejscowienie pionu wod-kan koło drzwi nie jest żadną przeszkodą. http://images47.fotosik.pl/1643/7cd33ee18efd8438.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aantenka 21.11.2012 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2012 A tu obrazek - kuchnia IKEA pokazujące ustawienie proponowane przez Elfir - nie jest uwzglednione tylko okno http://d.webgenerator24.pl/k/r//ip/db/1j6h2w0kgs808k88kww8wcsc8wk/ikea-applad-jasnoniebieski.360.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 22.11.2012 19:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2012 Elfir jestem zdecydowana na 1 Twoją opcje.W której zlew jest pod oknem.Jednak dalsze zabudowanie bedzie po przeciwległej stroniena całej ścianie.Dziekuje Ci bardzo za rady,wyrozumiałość:)wkoncu mam nadzieje,że bede miała na tyle wolną chwile aby wstawic projekt całego mieszkania.I wtedy znów będę Cię meczyć:)Wytrzymasz??????w zamian zaproszę na pyszne ciacho i kawkę bądź dobry sok z wyciskarki-zielony-będziesz miałam mnóstwo energii:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 23.11.2012 07:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2012 A tu obrazek - kuchnia IKEA pokazujące ustawienie proponowane przez Elfir - nie jest uwzglednione tylko okno http://d.webgenerator24.pl/k/r//ip/db/1j6h2w0kgs808k88kww8wcsc8wk/ikea-applad-jasnoniebieski.360.jpg kochana to własnie mój gust,trafiłaś:) ja mam mnóstwo inspiracji zaczerpniętych z własnie tego forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 19.08.2013 16:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 Witajcie:) troszkę mnie nie było tzn byłam ale się nie udzielałam:)brak kasy na wszystko nas dobijał.Ale jakoś idziemy pomalutku do przodu.Jak na razie w kuchni będą stare meble robią się płytki tzn mąż robi:)Mam nadzieje,że się komus spodobają . Elfir mam nadzieje,że zajrzysz do moich postów -tam jestem w wątku o pokojach dziecięcych Twoje dobre rady a propo pokoju dla Liwki będą naprawdę mile widziane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 19.08.2013 16:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2013 i oczywiście znów zapomniane zdjęcia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 24.10.2013 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 troszkę czasu to zajęło.Prześlę projekt kuchni proszę o sugestie jak i który projekt jest lepszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 24.10.2013 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 i kolejne projekty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaliko 24.10.2013 13:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 hallo czy jest ktoś tu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.10.2013 19:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2013 do kuchni będziesz się przeciskać między słupkiem a płytą grzejną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts