Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Jak to jest gdy nie ma się pomysłu - o szukaniu dobrych ludzi:)

jaliko

Recommended Posts

Elfir jesli chodzi o okno balkonowe nawet go jeszcze nie ma:) ma być w przyszłości najbliższej wiec ta zmiana wchodzi jak najbardziej w gre.Bardzo mi się ten pomysł podoba z podciagnieciem mebli pod to własnie okno,mąż wróci z pracy to mu pokaże ten projekt nie mnie jednak dodajac ,ze opcja z meblami pod ścianą wchodziłaby w rachubę,nie pod oknem ,na przeciwko wejsciaJak Ty to widzsz?

Skoro nie ma tego wyjścia to dlaczego po prostu nie zrobisz zwykłej L-ki i okno (nawet tarasowe) u szczytu pomieszczenia, naprzeciw drzwi?

Myslałam, że ten pierwszy układ, który zaprezentowałaś, jest taki niewygodny, bo masz tyle ograniczeń - okna, piony. :eek:

Skoro nie ma okien, umiejscowienie pionu wod-kan koło drzwi nie jest żadną przeszkodą.

http://images47.fotosik.pl/1643/7cd33ee18efd8438.jpg

Elfir jestem zdecydowana na 1 Twoją opcje.W której zlew jest pod oknem.Jednak dalsze zabudowanie bedzie po przeciwległej stroniena całej ścianie.Dziekuje Ci bardzo za rady,wyrozumiałość:)wkoncu mam nadzieje,że bede miała na tyle wolną chwile aby wstawic projekt całego mieszkania.I wtedy znów będę Cię meczyć:)Wytrzymasz??????w zamian zaproszę na pyszne ciacho i kawkę bądź dobry sok z wyciskarki-zielony-będziesz miałam mnóstwo energii:)

A tu obrazek - kuchnia IKEA pokazujące ustawienie proponowane przez Elfir - nie jest uwzglednione tylko okno :D

http://d.webgenerator24.pl/k/r//ip/db/1j6h2w0kgs808k88kww8wcsc8wk/ikea-applad-jasnoniebieski.360.jpg

kochana to własnie mój gust,trafiłaś:):) ja mam mnóstwo inspiracji zaczerpniętych z własnie tego forum.

• 8 months później...

Witajcie:) troszkę mnie nie było tzn byłam ale się nie udzielałam:)brak kasy na wszystko nas dobijał.Ale jakoś idziemy pomalutku do przodu.

Jak na razie w kuchni będą stare meble robią się płytki tzn mąż robi:)

Mam nadzieje,że się komus spodobają .

Elfir mam nadzieje,że zajrzysz do moich postów -tam jestem w wątku o pokojach dziecięcych Twoje dobre rady a propo pokoju dla Liwki będą naprawdę mile widziane.

• 2 months później...