czarownicaaa 11.07.2012 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lipca 2012 drogie Panie jakie są trendy i zasady dotyczące oświetlenia w sypialniwłaśnie poraz kolejny podchodzę do tego tematu i nie mogę się zdecydować na wybór żerandola i lampekale na drodze moich poszukiwań narodziło się pytanie czy żerandol i lampki nocne lub kinkiety powinny być z tej samej linii/kolekcji?oglądając różne aranzacje czasami trafiam na oświetlenie zdecydowanie inneja się uparłam że ma być z tej samej bajki czy się mylę? Na zdjęciach różne modele w jednym pomieszczeniu mnie nie rażą ale jak sobie wyobraże u siebie w typowej blokowej sypialni taki misz masz to zupełnie mi to nir pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.07.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ja lubię jak sa z tej samej bakji, ale zdecydowanie nie z kompletu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jakub_b 12.07.2012 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Kochaniutka nie żerandol tylko żyrandol Trendy sa takie jakie Ci się podobają, to ma się Tobie podobać, to Ty tam będziesz spać. Pooglądaj lampy markowych producentów oświetlenia i wybierz coś odpowiedniego dla Ciebie. Widziałaś coś takiego do sypialni? http://www.febri.pl/index.php/id_15637_mode_proddet.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 12.07.2012 13:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 Ja lubię jak sa z tej samej bakji, ale zdecydowanie nie z kompletu a dlaczego nie z kompletu tak prowokacyjnie zapytam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 12.07.2012 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 w moim przypadku za opcja oswietlenia nie z kompletu przemawialby przezdr wszystkim fakt ze lampki nocne z tej samej linii co oswietlenie gorne sa zazwyczaj mega drogiemoje "zboczenie" siega tak daleko ze decydujac sie na zlote dodatki w ciemnej sypilani utknelam wlasnie na poziomie oswietlenia bo wiekszosc fajnych lamp jest jednak z chromem i to juz mnie nieco razi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 12.07.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lipca 2012 a dlaczego nie z kompletu tak prowokacyjnie zapytam ? w moim skromnym odczuciu komplety wyglądaja słabo , jak z wnętrza przedstawionego w gazetce z marketu. Nie są w dobrym guście. O guście świadczy umiejętne łączenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czarownicaaa 22.07.2012 09:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2012 dziewczyny proszę o pomoc czy możecie pokierować mnie w Warszawie do sklepów z oświetleniem które mają dużą ekspozycję lamp. Ponieważ nie mogę znaleźć oświetlenia w swoim mieście chciałabym wybrać się na zakupy do Warszawy. Nie chce ryzykować zakupów przez Internet lub z katalogu. Proszę o informacje jakie sklepy warto odwiedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 12.08.2014 07:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Ja mogę z własnego doświadczenia podpowiedzieć, żeby przy planowaniu oświetlenia w sypialni, jeśli mamy możliwość jeszcze poprowadzenia instalacji elektrycznej tam gdzie chcemy, to rozważyć kinkiety przy łóżku zamiast lampek nocnych (stolikowych).Ja u siebie mam na szafkach lampki stojące i uważam, że to jest bardzo niepraktyczne rozwiązanie, bo zwykle te szafeczki przy łóżku są stosunkowo niewielkie, więc taka lampka zajmuje sporą ich powierzchnię i potem jak sobie leżymy i czytamy większą książkęto już jest problem z miejscem, żeby ją na chwilę odłożyć. Zwykle na takiej szafce kładziemy sobie komórkę, czasami coś do picia i już się robi bardzo ciasno.To taka moja refleksja:) oczywiście pewnie są osoby, którym takie lampki nie przeszkadzają, natomiast moje odczucie jest takie, że to zbyteczny mebel. Lepiej powiesić na ścianie kinkiety z włącznikiem, albo przewidzieć włączniki ścienne i wtedy już nie jesteśmy w ogóle ograniczeni przy wyborze kinkietów.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BARENO 12.08.2014 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 ogólnie to kinkiety są dość niebezpieczne, wolę zwykłą lampkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 12.08.2014 14:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2014 Wybuchają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts