ael 13.07.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2012 czy ktoś ma pomysł jak urządzić przedpokój w kamienicy? wysokość 3,2m panele na podłodze ściany białe w jaki sposób zmaksymalizować wykorzystanie tej przestrzeni pawlacze? szafa? rower? wieszak na płaszcze? z gory dziekuje za jakiekolwiek pomysly? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rafałer 17.11.2014 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2014 Hej, pisałem już w podobnym wątku, może i ten również jeszcze ktoś przejrzy. Obniżyłem sufit za pomocą powłoki napinanej DPS i dodałem halogeny . Sufit ma efekt LAKO czyli taki odbijający (trochę jak lustro) teraz pytanie co zrobić ze ścianami? poza jakimś uchwytem na garderobę mam dwie ściany do zagospodarowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 18.11.2014 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2014 naganiacz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts