Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Premium-appetite

KamaG

Recommended Posts

Witam szanownych forumowiczów!

Chciałabym zapytać czy ktoś z Was posiada może urządzenie premium-apetite?

Był u nas pan na prezentacji, upiekł parę dobrych potraw. Urządzenie wyglądem może nie powala przypomina trochę opiekacz, ale z tego co pan mówił i pokazywał ma parę zalet: naprawdę szybko się na nim przygotowuje pieczone potrawy, podobno można gotować i upiec nawet wyjęte prosto z zamrażalnika rzeczy - nie demonstrował. Opowiadał o wyzszości urządzenia nad innymi, o zbawiennym wpływie na zdrowie, same ochy achy...

Wszystko cudnie tylko ta cena....

W urządzeniu prawie się zakochałam (czy to walory urządzenia czy umiejętności sprzedającego, nie wiem) ale mąż - głos rozsądku-postawił veto następnym ratom, przemówił do rozsądku żony zaproponował, żeby żona najpierw poszperała, poczytała opinie na temat appetita. Niestety w necie niewiele znalazłam, a to co znalazłam to brzmi dokładnie jak ten sprzedający pan.

Stąd postanowiłam tu zapytać, jako, że nie znalazłam na naszym forum wątku o premium appetite.

Bardzo prosze o opinie

Edytowane przez KamaG

Witam,

Ja męża przekonałam i muszę przyznać, że urządzenie jest przydatne. Jeśli chodzi o oszczędności to prezenter "nieco" przesadził ale jedzenie smaczne i szybko przygotowane.

Opłaca się kupić jeśli naprawdę dziennie gotujesz w domu do tego pieczesz ciasta itp.

Parę razy przygotowywałam już w nim rzeczy prosto z zamrażarki i tutaj jestem w szoku ... chwilę dłużej niż rozmrożone ale naprawdę smaczne ryby, pierogi czy inne. Warto więc pomyśleć już przy porcjowaniu mięsa przed zamrożeniem o jego przyprawieniu.

Pozdrawiam

• 2 years później...

Całe te sprzęty za 2 lata będa w Biedronce i Lidlu. Tak było z mopami parowymi, nożami ceramicznymi i innym tanim sprzętem, sprzedawanym w tv shopach za kosmiczne ceny.

I wszytsko ma być bardziej zdrowe, co wogóle jest idiotyzmem. Bo to nie zalezy od sprzętu tylko od sposoby przygotowania.

• 11 months później...
Socjotechnika czy coś tam ... ja lubię zdrowo zjeść i mieć więcej czasu dla siebie i rodziny. Moja kuzynka chciała być sprytna i zamówiła sobie takie urządzenie za 830 euro z przesyłką, teraz nie ma ani euro ani urządzenia bo dawno się zepsuło, naprawić nie ma gdzie, a zamiast płyt była zwykła blacha chyba grubości milimetra. Edytowane przez Agnieszka Fabis