KamaG 15.07.2012 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2012 (edytowane) Witam szanownych forumowiczów!Chciałabym zapytać czy ktoś z Was posiada może urządzenie premium-apetite?Był u nas pan na prezentacji, upiekł parę dobrych potraw. Urządzenie wyglądem może nie powala przypomina trochę opiekacz, ale z tego co pan mówił i pokazywał ma parę zalet: naprawdę szybko się na nim przygotowuje pieczone potrawy, podobno można gotować i upiec nawet wyjęte prosto z zamrażalnika rzeczy - nie demonstrował. Opowiadał o wyzszości urządzenia nad innymi, o zbawiennym wpływie na zdrowie, same ochy achy... Wszystko cudnie tylko ta cena.... W urządzeniu prawie się zakochałam (czy to walory urządzenia czy umiejętności sprzedającego, nie wiem) ale mąż - głos rozsądku-postawił veto następnym ratom, przemówił do rozsądku żony zaproponował, żeby żona najpierw poszperała, poczytała opinie na temat appetita. Niestety w necie niewiele znalazłam, a to co znalazłam to brzmi dokładnie jak ten sprzedający pan. Stąd postanowiłam tu zapytać, jako, że nie znalazłam na naszym forum wątku o premium appetite.Bardzo prosze o opinie Edytowane 17 Lipca 2012 przez KamaG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Fabis 16.07.2012 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 Witam,Ja męża przekonałam i muszę przyznać, że urządzenie jest przydatne. Jeśli chodzi o oszczędności to prezenter "nieco" przesadził ale jedzenie smaczne i szybko przygotowane. Opłaca się kupić jeśli naprawdę dziennie gotujesz w domu do tego pieczesz ciasta itp. Parę razy przygotowywałam już w nim rzeczy prosto z zamrażarki i tutaj jestem w szoku ... chwilę dłużej niż rozmrożone ale naprawdę smaczne ryby, pierogi czy inne. Warto więc pomyśleć już przy porcjowaniu mięsa przed zamrożeniem o jego przyprawieniu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KamaG 16.07.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 dzięki Agnieszka...poproszę o jeszcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 16.07.2014 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2014 Całe te sprzęty za 2 lata będa w Biedronce i Lidlu. Tak było z mopami parowymi, nożami ceramicznymi i innym tanim sprzętem, sprzedawanym w tv shopach za kosmiczne ceny. I wszytsko ma być bardziej zdrowe, co wogóle jest idiotyzmem. Bo to nie zalezy od sprzętu tylko od sposoby przygotowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka Fabis 13.07.2015 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 (edytowane) Socjotechnika czy coś tam ... ja lubię zdrowo zjeść i mieć więcej czasu dla siebie i rodziny. Moja kuzynka chciała być sprytna i zamówiła sobie takie urządzenie za 830 euro z przesyłką, teraz nie ma ani euro ani urządzenia bo dawno się zepsuło, naprawić nie ma gdzie, a zamiast płyt była zwykła blacha chyba grubości milimetra. Edytowane 13 Lipca 2015 przez Agnieszka Fabis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
FugaUga 21.07.2015 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2015 A jak jest z tymi wszystkimi thermomiksami? TO DZIALA? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts