wiolasz 26.09.2012 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 .. to ja może dodam jedno pytanko od mojego 9latka: mamo co to jest ruja Wysłałam do taty już wole pytania mojego 7latka: czy pierwsi ludzie w raju mieli pępek? Nie odpowiedziałaś dziecku?? no Nitka, no.... :D:D ta ruja to chyba jedno z łatwiejszych pytań Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2012 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 nooooo -pan pikuś Ja pamiętam jak młody z jakimś pytaniem o prezerwatywie (nie wiem co młode tak sobie upodobało temat ) wyjechał tatusiowi, a tatus tak błyskawicznie zmienił temat,że prawie mnie zabił (udusiłabym się własnym śmiechem ) -no mistrzuniu dygresji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2012 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Malka, moze nie znał odpowiedzi? wiesz, teraz dzieci takie wyedukowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2012 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Znasz mnie dla mnie nie ma pytań bez odpowiedzi,są tylko takie na które moge odpowiedzi nie znać. A wtedy, albo otwarcie mówię "nie wiem", albo szukam odpowiedzi. Kurde, no wyedukowane małpy są Ale to dobrze, oszczędzą sobie kupę strachu. Pamiętam, jak dostałam pierwszej miesiączki myślałam,że umieram, albo co gorsza jestem w ciąży. Mojemu młodemu to nie grozi, ale ma inne " męskie" strachy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 26.09.2012 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Nie znam się na męskich strachach, ale miło wiedzieć ze też je mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.09.2012 13:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 no kto wie, kto wie czy nie będziesz się musiała poznać Macierzyństwo Ci służy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.09.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Wiem, wiem...ładniutka jestem Nie kracz Malka, prosze Cie nie kracz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts