Redakcja 18.07.2012 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Ta specjalnie przygotowana naklejka, ekskluzywny znak przynależności do Forum MURATORA może być Twoja. Wymiar: 10x10 cm Jeśli ją nakleisz na tablicę budowy, skrzynkę pocztową, szybę samochodu - dajesz znać, że jesteś członkiem społeczności Forum Muratora. To znak, że inni Forumowicze są mile widziani na budowie, w Waszym domu, że gdzieś na wakacyjnym szlaku chętnie pogadacie z innym Forumowiczem. To znak, że jesteście stąd, z tej społeczności życzliwych i pomagających sobie ludzi, którzy budują dom, mieszkają w domu, żyją z radością i świadomie. Napisz w tym temacie na jakim etapie budowy jesteś, jak przydaje Ci się forum albo gdzie zamierzasz nalepić naklejkę. Następnie prześlij prywatną wiadomość z adresem do: Redakcja. A my wyślemy naklejkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 29.07.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Pomysł bardzo fajny. Tylko zainteresowanie tematem niestety niewielkie. Fajnie byłoby od razu wiedzieć że tutaj buduje forumowicz. Ja z przyjemnością nakleję naklejkę na swoją tablicę informacyjną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 29.07.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2012 Ani ta naklejka nie jest piękna, ani ekskluzywna.Szkoda że Murator dołącza do obowiązujących "tryndów" obecnego śmiesznego marketingu ( traktujący większość klientów na poziomie najpopularniejszego wnętrza Brassica oleracea)Jeśli projekt jest długofalowy to chętnie wchodzę w to. Mam nadzieję rozpocząć budowę w przyszłym roku( choć z pewną nieśmiałością liczę na późną jesień tego roku).Bardzo dużo prac zamierzam wykonać własnoręcznie.Jeżeli traktujecie forumowiczów poważnie to proszę o przesłanie naklejki( adres mieliście już wysłany kilkukrotnie przy innych okazjach). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.07.2012 06:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Kto chce dać znak: Korzystam z Forum MURATORA, niech wyśle adres jako pw do: Redakcja. A miejcie na uwadze że ten znak ma też moc dbania o jakość Waszej budowy. Jak? To sygnał dla wykonawców, że klient jest... świadomym inwestorem. Zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorbag 30.07.2012 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Skorzystałbym z propozycji, gdyby naklejka była ładniejsza. Ta wygląda jakby była projektowana 30 lat temu... Poza tym, czemu na naklejce jest domena murator.pl z której sam Murator nie korzysta, przekierowując ruch na muratordom.pl? Reklamowana jest domena, która automatycznie wyrzuca odwiedzającego na inną. Trochę dziwnie to wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 30.07.2012 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Forum MURATORA związane jest przede wszystkim z pismem "Murator" - stąd ten najważniejszy adres www - naszego poradnika. A w całej tej zabawie chodzi o to, by dać się zobaczyć innym Forumowiczom, i by spotykać budowy i domy Forumowiczów. Jesteś życzliwy innym? Ta nalepka jest dla Ciebie. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif Dajesz znak i... oczekuj miłych spotkań. UWAGA: To nie jest naklejka do upiększania tablic budowy i skrzynek pocztowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kwitko 30.07.2012 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 Nie no, nie czepiajcie się wyglądu, naklejka jak naklejka. Ona ma coś wyrażać, a nie wyglądać Łatwiej by było gdyby konto naklejka odezwało się w tym wątku, ja jeszcze nie miałam czasu go odnaleźć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 30.07.2012 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2012 jakie wymiary ma ta naklejka ? chętnie zamówie ale musze pomyśleć gdzie ją nakleić na juz gotowym domu (chyba drzwi garażowe ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.07.2012 06:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Wymiary 10x10 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
atsyrut 31.07.2012 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Pomysł nie jest zły - zastanawiam się tylko czy nie byłoby korzystniejsze dołączenie jej do każdego magazynu murator... na pewno sieszyoby się to większym uznaniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_rinka 31.07.2012 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Pomysł jest bardzo ciekawy! gdyby tylko ta naklejeczka była bardziej finezyjna... może da się ją jakoś zmodyfikować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 31.07.2012 11:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Ależ Wy wybrzydzacie . Wczujcie się w te klimaty: oto spotykacie budowę ze znajomą nalepką na tablicy budowy. Ta budowa zaprasza Was, inwestor to bratnia dusza. Albo ktoś Was odwiedza niespodziewanie, zachodzi na budowę, puka do drzwi - to forumowicz, którego być może znacie z forum. Albo idziecie ulicą, a tu co drugi dom ma naklejkę na skrzynce pocztowej. Miłe niespodzianki! A Wy: brzydka, nieładna, znajdźcie sobie mój adres... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kar_rinka 31.07.2012 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Administratorze idea szczytna, pomysł mega fajny. Ja chętnie sobie przykleję na szybkę auta - pomimo że jestem tu absolutnym świeżakiem tylko czy da się ją... jakoś przekolorować???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madzia11mk 31.07.2012 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 A dlaczego jak ja prosiłam o nakleję to dostałam informację że to już "stary" temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 31.07.2012 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Mam ją już trzeci rok na furtce, a Wy nawet odebraliście mi tytuł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 01.08.2012 07:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 W bezpośredniej korespondencji z Wykrot wyjaśniamy sprawę. Tytuły są po to, by je przyznawać, a nie odbierać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 01.08.2012 12:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 (edytowane) Kolor naklejki okropny nie lubię żółtego ale cóż zamówię ją chyba Cel szczytny i chwalebny zobaczymy czy wypali. Acha gdzie ja przykleję tę naklejkę hm o wiem na rekuperatorze Edit: Próbowałem wysłać na uzytkownika: Naklejka ale figa nie chce wysłać odmawia więć wysłałem na Redakcja Edytowane 3 Sierpnia 2012 przez rewo66 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 11.08.2012 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 Niestety nie można wysłać wiadomości do NAKLEJKA - wyskakuje błąd (( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
PliP 12.08.2012 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2012 Nadal coś nie działa i pojawia się poniższy komunikat: [h=3]Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji[/h] Naklejka has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her. If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Naklejka from the recipient list and send the message again. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rewo66 13.08.2012 05:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Sierpnia 2012 No właśnie jednak nadal z tym kontem cosik nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts