Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Ta specjalnie przygotowana naklejka, ekskluzywny znak przynależności do Forum MURATORA może być Twoja.

Naklejka_forum.jpgWymiar: 10x10 cm

Jeśli ją nakleisz na tablicę budowy, skrzynkę pocztową, szybę samochodu - dajesz znać, że jesteś członkiem społeczności Forum Muratora. To znak, że inni Forumowicze są mile widziani na budowie, w Waszym domu, że gdzieś na wakacyjnym szlaku chętnie pogadacie z innym Forumowiczem.

To znak, że jesteście stąd, z tej społeczności życzliwych i pomagających sobie ludzi, którzy budują dom, mieszkają w domu, żyją z radością i świadomie.

Napisz w tym temacie na jakim etapie budowy jesteś, jak przydaje Ci się forum albo gdzie zamierzasz nalepić naklejkę. Następnie prześlij prywatną wiadomość z adresem do: Redakcja.

A my wyślemy naklejkę:)

https://forum.murator.pl/topic/170311-naklejka-forum-muratora-poka%C5%BC-%C5%BCe-jeste%C5%9B-st%C4%85d/

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 41
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Pomysł bardzo fajny. Tylko zainteresowanie tematem niestety niewielkie. Fajnie byłoby od razu wiedzieć że tutaj buduje forumowicz. Ja z przyjemnością nakleję naklejkę na swoją tablicę informacyjną :D

Ani ta naklejka nie jest piękna, ani ekskluzywna.

Szkoda że Murator dołącza do obowiązujących "tryndów" obecnego śmiesznego marketingu ( traktujący większość klientów na poziomie najpopularniejszego wnętrza Brassica oleracea)

Jeśli projekt jest długofalowy to chętnie wchodzę w to. Mam nadzieję rozpocząć budowę w przyszłym roku( choć z pewną nieśmiałością liczę na późną jesień tego roku).Bardzo dużo prac zamierzam wykonać własnoręcznie.

Jeżeli traktujecie forumowiczów poważnie to proszę o przesłanie naklejki( adres mieliście już wysłany kilkukrotnie przy innych okazjach).

Kto chce dać znak: Korzystam z Forum MURATORA, niech wyśle adres jako pw do: Redakcja.

A miejcie na uwadze że ten znak ma też moc dbania o jakość Waszej budowy. Jak? To sygnał dla wykonawców, że klient jest... świadomym inwestorem.

Zapraszamy :)

:no:

Skorzystałbym z propozycji, gdyby naklejka była ładniejsza. Ta wygląda jakby była projektowana 30 lat temu...

Poza tym, czemu na naklejce jest domena murator.pl z której sam Murator nie korzysta, przekierowując ruch na muratordom.pl?

Reklamowana jest domena, która automatycznie wyrzuca odwiedzającego na inną. Trochę dziwnie to wygląda.

Forum MURATORA związane jest przede wszystkim z pismem "Murator" - stąd ten najważniejszy adres www - naszego poradnika.

A w całej tej zabawie chodzi o to, by dać się zobaczyć innym Forumowiczom, i by spotykać budowy i domy Forumowiczów.

Jesteś życzliwy innym? Ta nalepka jest dla Ciebie. http://forum.muratordom.pl/images/smilies/happyyes.gif Dajesz znak i... oczekuj miłych spotkań.

UWAGA: To nie jest naklejka do upiększania tablic budowy i skrzynek pocztowych.

Nie no, nie czepiajcie się wyglądu, naklejka jak naklejka. Ona ma coś wyrażać, a nie wyglądać ;)

Łatwiej by było gdyby konto naklejka odezwało się w tym wątku, ja jeszcze nie miałam czasu go odnaleźć :(

Pomysł jest bardzo ciekawy! gdyby tylko ta naklejeczka była bardziej finezyjna...

może da się ją jakoś zmodyfikować? :)

Ależ Wy wybrzydzacie :no:. Wczujcie się w te klimaty: oto spotykacie budowę ze znajomą nalepką na tablicy budowy. Ta budowa zaprasza Was, inwestor to bratnia dusza. Albo ktoś Was odwiedza niespodziewanie, zachodzi na budowę, puka do drzwi - to forumowicz, którego być może znacie z forum. Albo idziecie ulicą, a tu co drugi dom ma naklejkę na skrzynce pocztowej. Miłe niespodzianki!

A Wy: brzydka, nieładna, znajdźcie sobie mój adres... :D

Administratorze :) idea szczytna, pomysł mega fajny.

Ja chętnie sobie przykleję na szybkę auta - pomimo że jestem tu absolutnym świeżakiem :D

tylko czy da się ją... jakoś przekolorować???? :)

Kolor naklejki okropny nie lubię żółtego ale cóż zamówię ją chyba :p

Cel szczytny i chwalebny zobaczymy czy wypali.:p

Acha gdzie ja przykleję tę naklejkę hm o wiem na rekuperatorze :lol2:

Edit: Próbowałem wysłać na uzytkownika: Naklejka ale figa nie chce wysłać odmawia więć wysłałem na Redakcja :p

Edytowane przez rewo66
  • 2 weeks później...

Nadal coś nie działa i pojawia się poniższy komunikat:

[h=3]Następujące błędy uniemożliwiły ukończenie operacji[/h]

• Naklejka has chosen not to receive private messages or may not be allowed to receive private messages. Therefore you may not send your message to him/her.

If you are trying to send this message to multiple recipients, remove Naklejka from the recipient list and send the message again.