mloda20 18.07.2012 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2012 Moja łazienka jest w trakcie remontu, wybrałam płytki http://www.ceramika-domino.pl/Kolekcje-i-aranzacje/Aranzacje-i-plytki-lazienkowe/Toscana .Cała ceramika łazienkowa jest biała, lecz mam problem w doborze koloru dodatków do łazienki (wiekszość płytek jest ciemnych) myślałam nad kolorem dodatków np. amarantowy czerwony bądz jaskrawy zielony. nie mam pomysłu...proszę o przemyslane porady;) z góry dziekuje;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 19.07.2012 05:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 (edytowane) "Proszę o przemyślane porady" A który kolor płytek wybrałaś w jakich proporcjach? Jak wygląda projekt ułożenia tych płytek? A jaki masz kolor drzwi i ew. okna? Jaka duża jest łazienka? Drodzy urządzający się: proszę o przemyślane zakupy i przemyślane pytania Edytowane 19 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.07.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 Zdecydowanie klasyczna zieleń (nie jaskrawa, nie ciemna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
reni1980 19.07.2012 16:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 (edytowane) Drodzy urządzający się: proszę o przemyślane zakupy i przemyślane pytania Edytowane 19 Lipca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzenio344 19.07.2012 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2012 A mnie pasowałby tutaj amarant. :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts