andziaa 31.07.2012 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Pomóżcie proszę. Jaki kolor ścian i jakie płytki dobralibyście do kuchni Capri z Gawina http://gawin.pl/pl,oferta,kuchnie,capri.html . Zastanawiałam się nad kafelkami z Cersanit Sagre beige z dekorem http://www.okazje.info.pl/okazja/dom-i-ogrod/cersanit-sagra-beige-kompozycja-coffee-20x30.html pod okapem, albo opoczno Linero z zielonym dekorem z kwiatkami pod okapem. Kolor ścian coś w kolorze wanilii, ale nie wiem z jakiej firmy farba byłaby najlepsza. Pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.07.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Nie spodziewaj sie szybkiej odpowiedzi. Tutaj malo kto robi kuchnie w takim stylu w swoich pieknych wymarzonych domkach. Ten styl troche podupadl. Ja to w ogole nie kupowalabym tej kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaszlek 31.07.2012 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 Moim zdaniem te płytki za bardzo zleją się z meblami i wyjdzie buro i ponuro.Ja stawiałabym na białe płytki np. majolika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 31.07.2012 16:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 (edytowane) płytki typu mugaty płytki małe kwadratowe w kolorze ecru, smietankowym, mozaika cięte cegły Heh, nawet dekorator z Gawina miał problem z wymyśleniem sensownej aranżacji Edytowane 31 Lipca 2012 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aleksandryta 31.07.2012 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Lipca 2012 andziaa pewnie pracuje w tym Gawinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andziaa 01.08.2012 05:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2012 andziaa pewnie pracuje w tym Gawinie Nie pracuję Kuchnia była kupiona 3 lata temu (dziś zdecydowałabym się na inne), przeprowadzam się teraz i nie ma pieniędzy na nowe meble. Dziękuję za odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts