FiloOgrodnik 04.08.2012 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2012 Witam forumowiczów.Posiadam działkę ogrodową poza granicami miasta. Postanowiłem postawić altanę do 35m2. Fundament został wylany i pojawiły się kłopoty. Otóż działka sąsiaduję ze ścieżką z bramą na działki. Odległość od mojego ogrodzenia a altaną jest mniejsza niż 3m. Czy muszę przestawiać altanę?Wyczytałem ,że odległość od granicy od sąsiada musi wynosić 3m. Jak to jest jak między mną a sąsiadem jest ścieżka. Dodam ,że sąsiadem tym jest mój wujek. Czy zarząd działek może się do czegoś "przyczepić"? Z poważaniem.Filip Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.08.2012 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2012 to jest altana na ogródkach działkowych czy na działce budowlanej?Na ogródkach działkowych obowiązuje statut i pochodzace od niego przepisy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts