ben88 27.02.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Oj sandrowicze szkoda ,ze tu taka cisza Wszyscy zajeci budowa i nie ma kto napisac My wlasnie walczymy z dachem.pogoda nam nie sprzyja, ale jestesmy twardzi i uparci. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 01.03.2009 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 U nas właśnie wstawili okna i drzwi i już domek inaczej wygląda.Aby do przodu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 01.03.2009 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2009 Aha i jeszcze jedno. Może forumowicze - sandrowicze powrzucaliby jakieś zdjęcia swoich domków. Ja bym chętnie to uczynila ale za cholerę mi to nie idzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ben88 02.03.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Jak fajnie ze tu jeszcze ktos zaglada.Jak u mnie bedzie juz co pokazac to wrzuce fotki.Moze powstanie z nich jakis dziennk budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 22.04.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 http://foto.onet.pl/k4h81,g6404ooogoc0,gxzsq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marta-wis 22.04.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2009 Oczywiście to adres do strony na ktorej można zobaczyć naszą Sandrehttp://foto.onet.pl/k4h81,g6404ooogoc0,gxzsq Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAAM 03.08.2009 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Sierpnia 2009 Witam wszystkich Sandrowiczów Również budujemy Sandrę w Krakowie. Witam budowniczych Sandry Bardzo prosze o "ujawnienie sie" osob budujacych w Krakowie badz okolicach. Zalezy mi strasznie na zobaczeniu domu w realu.Moze KiKS sie odezwie. Prosze kontakt na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jacek Kulik 18.09.2009 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam wszystkich z budową ruszam na za kilka miesięcy ale chciałbym zakupić teraz cegłę Porotherm 38 P+W . Czy ktoś z forumowiczów wie ile mi tego będzie potrzeba na budynek w podstawowej wersji i ewentualnie cegły 11,5 ? Z góry dziękuję za odpowiedź.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
viperolo 05.02.2010 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam wszystkich Będziemy budowac Sandrę w Rybniku. szukamy mozliwości obejrzenia Sandry w realu, najlepiej Śląsk lub Małopolska Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Antie 13.03.2011 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2011 My zapraszamy, ale do miejscowości pod Toruniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi1 01.07.2012 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2012 witam, szukam osób budujących sandrę albo sienę z kotłownią na paliwo stałe z pracowni horyzont. ktoś buduje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 04.07.2012 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2012 W sandrze nie podobają mi się schody w salonie. Wyobrażasz sobie oglądanie jak dzieciaki będą latać z góry na dół z kolegami? Siena czymś się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi1 10.07.2012 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Długo się nad tymi schodami zastanawiałam, ale po przeanalizowaniu za i przeciw stanęło na tym, że lepsze to niż np. mniejszy salon, labo mniejszy garaż, bo domki 100 m2, racezj do funkcjonalnych w 100 % nie należą, coś za coś. A schody mgą być "lekkie, drewniane" i da się przeżyć. Dzieci tez nie będa latać w górę i w dól, bo to ma być domek dla emerytów. Parterowy nie wchodzi w grę, bo działka za mała. W sandrze nie podobają mi się schody w salonie. Wyobrażasz sobie oglądanie jak dzieciaki będą latać z góry na dół z kolegami? Siena czymś się różni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.07.2012 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 IMHO w małym domku garaż to pomyłka - wychodzi na to, że najlepiej ma samochód a nie ludzie. Samochód równie dobrze może stać pod wiatą, a brakujące m2 domu to skarb! Skoro to domek dla emerytów to po co ci tyle pokoi? Dwie duże łazienki + wc - kto to będzie sprzątał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anowi1 10.07.2012 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2012 Domek musi miec 3 sypialnie, bo mamy dzieci, ale już dorosłe. Mam nadzieję,że będą nas odwiedzać i wtedy dodatkowy pokój na górze będzie bardzo potrzebny. Szukałąm projektu z dwoma pokojami na dole i na górze. Na dole salon w miarę duzy, a drugi pokój to ma być gabinet, albo sypialnia dla osoby starszej, bo różnie w zyciu bywa.Na górze chcemy tez zrobić pralnię i suszarnie na stryszku. To wszystko jest potrezbne. A garaż? Też mysleliśmy o wiacie, ale znowu brak w tym projekcie spiżarki, wiec może włąśnie w garazu wygospodarujemy troszkę miejsca. Kazdy wybiera projekt dla niego najbardziej funkcjonalny i dla nas ten właśnie wydaje się optmalny, a jak będzie, życie pokaże. Pozdarwiam i dziękuję za wypowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts