Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 254
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 1 month później...
  • 3 months później...
Witam wszystkich Sandrowiczów

Również budujemy Sandrę w Krakowie.

Witam budowniczych Sandry

Bardzo prosze o "ujawnienie sie" osob budujacych w Krakowie badz okolicach.

Zalezy mi strasznie na zobaczeniu domu w realu.Moze KiKS sie odezwie.

Prosze kontakt na [email protected]

• 1 month później...
  • 4 months później...
  • 1 year później...
  • 1 year później...

Długo się nad tymi schodami zastanawiałam, ale po przeanalizowaniu za i przeciw stanęło na tym, że lepsze to niż np. mniejszy salon, labo mniejszy garaż, bo domki 100 m2, racezj do funkcjonalnych w 100 % nie należą, coś za coś. A schody mgą być "lekkie, drewniane" i da się przeżyć. Dzieci tez nie będa latać w górę i w dól, bo to ma być domek dla emerytów. Parterowy nie wchodzi w grę, bo działka za mała. :yes:

W sandrze nie podobają mi się schody w salonie. Wyobrażasz sobie oglądanie jak dzieciaki będą latać z góry na dół z kolegami?

Siena czymś się różni? :D

IMHO w małym domku garaż to pomyłka - wychodzi na to, że najlepiej ma samochód a nie ludzie.

Samochód równie dobrze może stać pod wiatą, a brakujące m2 domu to skarb!

Skoro to domek dla emerytów to po co ci tyle pokoi? Dwie duże łazienki + wc - kto to będzie sprzątał?

Domek musi miec 3 sypialnie, bo mamy dzieci, ale już dorosłe. Mam nadzieję,że będą nas odwiedzać i wtedy dodatkowy pokój na górze będzie bardzo potrzebny. Szukałąm projektu z dwoma pokojami na dole i na górze. Na dole salon w miarę duzy, a drugi pokój to ma być gabinet, albo sypialnia dla osoby starszej, bo różnie w zyciu bywa.Na górze chcemy tez zrobić pralnię i suszarnie na stryszku. To wszystko jest potrezbne. A garaż? Też mysleliśmy o wiacie, ale znowu brak w tym projekcie spiżarki, wiec może włąśnie w garazu wygospodarujemy troszkę miejsca. Kazdy wybiera projekt dla niego najbardziej funkcjonalny i dla nas ten właśnie wydaje się optmalny, a jak będzie, życie pokaże. Pozdarwiam i dziękuję za wypowiedzi.