MałaR. 17.03.2005 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2005 Czy ktoś może polecić sprawdzonego stolarza w Bydgoszczy lub okolicy? Mam malutka kuchenkę, ale chciałabym żeby ładnie wyglądała (bo teraz to porażka). Oczywiście zależy mi na dobrym i niezbyt drogim stolarzu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krisbydg 22.05.2008 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 Witam, proszę szanowynych forumowiczów z Bydgoszczy i okolic o wskazanie miejsc godnych udania się i zamówienia mebli kuchennych za rozsądne pieniądze. Dzięki, pozdrawiamKrzys Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edi1719502262 22.05.2008 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Maja 2008 ja niedawno zamawiałam kuchnie, robił to stolarz z polecenia kolegi, jeśli chcesz, dam namiar, kuchnię można obejrzec w albumie, wrzuciłam pare zdjęć. telefon prześle na priv pozdrawiam E. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monika209 06.08.2012 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2012 tak jak w temacie czy ktoś by mógł mi podpowiedzieć kto w kujawsko-pomorskim najlepiej z okolic Torunia zajmuje się wykonaniem takiej zabudowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
IrekQ 25.08.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Polecam przeczytać artykulik na temat wyboru mebli kuchennych http://www.firmokracja.pl/niestandardowa-kuchnia-nia-zadbac/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marek_tu 25.08.2014 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Sierpnia 2014 Szukałeś w internecie? Może się ogłaszają jakieś firmy meblowe. Poza tym jak jesteś z Bydgoszczy to najlepiej jakbyśs sam się przeszedł po znanych ci sklepach, na pewno jakieś znasz w swoim mieście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miguella 14.11.2014 11:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2014 Znacie jakies dobre firmy wykonujace meble na zamowienie do kuchni? Jestem z Torunia wiec najlepiej wlasnie Torun, okolice. Dzieki za pomoc z gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gorgonzola 24.11.2014 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 (edytowane) Znacie jakies dobre firmy wykonujace meble na zamowienie do kuchni? Jestem z Torunia wiec najlepiej wlasnie Torun, okolice. Dzieki za pomoc z gory Ja korzystałam z usług [reklama], spacjalizuja sie tylko w meblach kuchennych wiec duzy plus, wykonuja na zamowienie, sa solidni no i ceny nie odstraszaja jakos bardzo - zymejmniej mnie nie odstraszyły Edytowane 24 Listopada 2014 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 24.11.2014 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2014 Jednoposotowiec niestety nie jest wiarygodny na forum gdy wkleja namiary na wykonawców. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts