Elfir 21.08.2012 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 chyba teraz głównie straż pożarna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
volder1 22.08.2012 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Sierpnia 2012 chyba teraz głównie straż pożarna. Niestety straż już od jakiegoś czasu sprawami os i szerszeni się nie zajmuje. Przynajmniej w mojej miejscowości. Mam osy i szerszenie w ogrodzie, dzwoniłem do straży, powiedzieli żeby wezwać firmę specjalizującą się w tych sprawach. Narazie żyjemy w zgodzie z owadami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gtca 23.08.2012 13:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2012 Dawno temu podobny wątek był:http://forum.muratordom.pl/showthread.php?164265-Szerszenie-przylatuj%C4%85-na-sok-z-brzozy&p=4300939#post4300939 . Tam jakieś domowe sposoby były podane. Osobiście nie próbowałem - u mnie szerszeni teraz już stosunkowo mało w porównaniu do tego co kiedyś było. poza tym rzeczywiście zauważyłem - że szerszenie o wiele mniej agresywne i upierdl..e od os są. Z osami to mam przechlapane (może dlatego, że szerzenia mało ) pozdr Mariusz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts