maci 07.08.2012 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2012 Witam! Mam pytanie - jak przymocować ładnie szybę do ściany nad blatem. Mam szybę, która jest przymocowana na uchwyty do szkła (widać na zdjęciu) jednak nie do końca mnie to satysfakcjonuje, bo po pierwsze nie najlepiej wygląda a po drugie za szkło dostaję się woda która skrapla się na okapie (i tak w ogóle czy ktoś ma ten sam problem z wodą na okapie?). Myślę aby szybę przykleić np. Total fixem i i wykończyć kątownikiem aluminiowym, tylko już wtedy nie zdejmę tak łatwo szyby, jeżeli dostanie się tam woda (choć podobno ten klej uszczelnia). Macie może jakieś pomysły? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 08.08.2012 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 jest cały wątek poświęcony szkle na ścianach kuchni. Tam znajdziesz rozwiązania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 08.08.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2012 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts