Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 77
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie. Każde z nas umie czytać i nie pierwszy dzień jesteśmy na forum, wiemy jak ustawić strefy czasowe.

Niemniej różnica 20 minut raczej nie może być rezultatem żadnej pomyłki ze strefą czasową, bo te operują pełnymi godzinami, prawda?

Poza tym - o postawie redakcji w sprawie informacji o wirusie mówię.

Podkreślam: REDAKCJI. :evil:

Nie wiem czy to naprawdę trudno zorganizować jak jest na innych dużych forach,że "techniczny"ma swój nick i wchodzi raz dziennie na forum i czyta uwagi odpowiadając krótko co się dzieje i w jakim czasie to zostanie zrobione?

Przecież to jest forum komercyjne!Cały czas tu jakiś informatyk powinien zaglądać.

Nie widzę jakiegoś zalewu codziennych pretensji i zgłoszeń od forumowiczów,żeby uznać sytuację za nie do ogarnięcia i że zdecydowanie lepiej się schować.

Czytamy Wasze posty. Dziękujemy za zgłoszenie. Do tej zagadkowej sprawy muszą odnieść się informatycy. Damy znać natychmiast. Nigdy nie było takiego problemu, żeby forum miało wirusa...

Nie trzeba,nie trzeba....do sytuacji na bieżąco odnosiło się google informując co i dlaczego się dzieje i jak sytuacja się zmienia w ciągu godzin.

Informatycy jak 3 tygodnie do wirusa nie mogą się odnieść i jest to dla nich jakaś nowa sytuacja,to szkoda słów.

Pewnie średnio rozgarnięty gimnazjalista załatwiłby to w 15 minut.

• 2 weeks później...
  • 6 months później...

o szit.... zepsulem FM... to moglem byc ja linkujac zdjecia, pliki do stropyteriva.pl - mojej domeny nie uzywanej od bardzo dlugiego czasu.

Ktos mi sie tam wlamal i dopiero niedawno zauwazylem i usunalem problemy ze zlosliwym oprogramowaniem. Sorry ....

Złapałem wirusa z forum muratora,mimo,że mam zainstalowany Eset. Eset go blokował,ale tylko na chwilę. Cały komputer musiał być przeinstalowany nawet informatyk nie dał rady zdalnie usunąć wirusa. Strasznie dużo nerwów mnie to kosztowało.

uffff cale szczescie, czyli to nie ja, bo jak odkrylem syfa na stronie to tez mnie eset zatrzymal, ale u mnie skutecznie. Czyli to nie moj wirus (chyba) zrobil zamieszanie :)