Elfir 14.08.2012 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 czy odpowiedzi we FAQ na temat stref czasowych was nie satysfakcjonują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 14.08.2012 17:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 Nie. Każde z nas umie czytać i nie pierwszy dzień jesteśmy na forum, wiemy jak ustawić strefy czasowe. Niemniej różnica 20 minut raczej nie może być rezultatem żadnej pomyłki ze strefą czasową, bo te operują pełnymi godzinami, prawda? Poza tym - o postawie redakcji w sprawie informacji o wirusie mówię. Podkreślam: REDAKCJI. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jamles 14.08.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Sierpnia 2012 czy odpowiedzi we FAQ na temat stref czasowych was nie satysfakcjonują? niestety nie, dlatego, że piszę o 22.35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.08.2012 11:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Nie wiem czy to naprawdę trudno zorganizować jak jest na innych dużych forach,że "techniczny"ma swój nick i wchodzi raz dziennie na forum i czyta uwagi odpowiadając krótko co się dzieje i w jakim czasie to zostanie zrobione?Przecież to jest forum komercyjne!Cały czas tu jakiś informatyk powinien zaglądać.Nie widzę jakiegoś zalewu codziennych pretensji i zgłoszeń od forumowiczów,żeby uznać sytuację za nie do ogarnięcia i że zdecydowanie lepiej się schować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 15.08.2012 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 ja tez miałam ostrzeżenia, zignorowałam je i teraz mam-przeglądarka mi szwankuje: nie widzę żadnych załączników, zniknęły emotki, edytor odpowiedzi, nie mogę w swoich ustawieniach poprawićnie wiem co mam robić???????????????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 15.08.2012 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Czytamy Wasze posty. Dziękujemy za zgłoszenie. Do tej zagadkowej sprawy muszą odnieść się informatycy. Damy znać natychmiast. Nigdy nie było takiego problemu, żeby forum miało wirusa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 15.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 nie widzę żadnych załączników, zniknęły emotki, edytor odpowiedzi, nie mogę w swoich ustawieniach poprawić nie wiem co mam robić???????????????? Masz jakiś program antywirusowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 15.08.2012 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Próbowałaś przeinstalować przeglądarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marynata 15.08.2012 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Sierpnia 2012 Czytamy Wasze posty. Dziękujemy za zgłoszenie. Do tej zagadkowej sprawy muszą odnieść się informatycy. Damy znać natychmiast. Nigdy nie było takiego problemu, żeby forum miało wirusa... Nie trzeba,nie trzeba....do sytuacji na bieżąco odnosiło się google informując co i dlaczego się dzieje i jak sytuacja się zmienia w ciągu godzin. Informatycy jak 3 tygodnie do wirusa nie mogą się odnieść i jest to dla nich jakaś nowa sytuacja,to szkoda słów. Pewnie średnio rozgarnięty gimnazjalista załatwiłby to w 15 minut. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 16.08.2012 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 mam program, przeglądarkę nie przeinstaluję, bo nie wiem jak, muszę się udać do informatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Redakcja 21.08.2012 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2012 Już wiemy, że była awaria na forum - ktoś zamieścił linki, które spowodowały, że google traktowało forum jako zawirusowane. Trwa usuwanie szkód. Czytamy Wasze zgłoszenia, przekazujemy i prosimy o dalsze uwagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Craft 30.08.2012 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 Złapałem wirusa z forum muratora,mimo,że mam zainstalowany Eset. Eset go blokował,ale tylko na chwilę. Cały komputer musiał być przeinstalowany nawet informatyk nie dał rady zdalnie usunąć wirusa. Strasznie dużo nerwów mnie to kosztowało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.08.2012 18:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 coś słabe programy macie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorkaS 30.08.2012 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 NIe wszyscy używają linuksa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 30.08.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2012 ja mam Windę. Avast uruchamiał wirusa w izolowanym środowisku nie dopuszczając do rozprzestrzenienia się po systemie i można było ręcznie usunąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.03.2013 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 o szit.... zepsulem FM... to moglem byc ja linkujac zdjecia, pliki do stropyteriva.pl - mojej domeny nie uzywanej od bardzo dlugiego czasu.Ktos mi sie tam wlamal i dopiero niedawno zauwazylem i usunalem problemy ze zlosliwym oprogramowaniem. Sorry .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fighter1983 29.03.2013 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Złapałem wirusa z forum muratora,mimo,że mam zainstalowany Eset. Eset go blokował,ale tylko na chwilę. Cały komputer musiał być przeinstalowany nawet informatyk nie dał rady zdalnie usunąć wirusa. Strasznie dużo nerwów mnie to kosztowało. uffff cale szczescie, czyli to nie ja, bo jak odkrylem syfa na stronie to tez mnie eset zatrzymal, ale u mnie skutecznie. Czyli to nie moj wirus (chyba) zrobil zamieszanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
plusfoto 29.03.2013 11:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2013 Może i to znów jakiś wirus bo powiadomienia znów nie działają. Ostatnio coś często to się wali:bash: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts