Lunette 11.08.2012 14:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 (edytowane) Witam, jestem nowa na tym forum, więc mam nadzieję, że założyłam temat w dobrym dziale.. Chodzi o to, że chciałabym zrobić zwykłe przemeblowanie w moim pokoju dziennym - sypialni. Śpię tam, ale i zapraszam gości. Mieszkam w mieszkaniu, więc ten pokój musi mi wystarczyć. Oto plan pokoju (wraz z kolorem ścian, drzwiami i oknem): A oto meble, które mam do ułożenia: A oto jeszcze widok z góry, z zachowanymi proporcjami mebli i ścian: I jeszcze moje wymagania: 1) Telewizję musi się dać oglądać zarówno siedząc na fotelach, jak i na wersalce 2) Ława będzie znajdowała się nie pod ścianą, tylko przed fotelami 3) Krótka komoda zostanie.. ukryta, bo jest zwyczajnie bardzo zniszczona Bardzo proszę o pomoc i pomysł, bo mi już ich brakuje. Proszę też o niekrytykowanie mnie za meble i pomieszanie ich - mam niewielkie mieszkanko, muszę je jakoś mieścić. Edytowane 11 Sierpnia 2012 przez Lunette Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.08.2012 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2012 przeniosłam do działu "projektowanie wnętrz". Plan pokoju został źle załączony - nic nie widać. Polacem ci wklejanie zdjęć wg poradnika: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?197051-Jak-umie%C5%9Bci%C4%87-zdj%C4%99cie-na-forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts