Gość aga_tka 16.08.2012 10:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2012 Witajcie w moim mieszkaniu została zaprojektowana półka (na zdjęciu po lewej, tam gdzie stoja dwa fioletowe kwiatki) z płyty osb. Półkę stanowią dwie wnęki. Z tego co wiem, nie mogę pomalować półek po prostu farbą, bo scieranie kurzu mogłoby być trochę irytujące Proszę o podpowiedzi, czym można pomalować pólkę od wewnatrz, przynajmniej na tej stronie gdzie będa ustawiane przedmioty, tak aby mozliwe było przecieranie półek. Farba? A może szkło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 19.08.2012 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Wg mnie możesz te wnęki pomalować matową farbą zwaną kiedyś olejną. Można ją spokojnie wycierać a wygląda jak pomalowane emulsją ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 19.08.2012 12:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 można wnętrze wyłożyć szkłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts