wihajster 08.01.2013 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 No i oto chodzi. Na mój gust tłumiki drgań pod i mata na blachy od wewnątrz i będzie super. Jeżeli mogę coś dodać, to taka sama mata bez warstwy samoprzylepnej jest sporo tańsza, do tego butapren i jazda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.01.2013 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ..Ale ze ściany tę "ozdobę" i tak lepiej wyp...dzielić i postawić na czymś na ziemi... Odpadnie sprawa wibracji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 22:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja wybrałem podobny, też 24'' ale tańszy DELL i z matycą IPS no i koniecznie 16:10, no i cały czas w pionie ekran, lepiej się "kodzi" A ja wybrałem Apple Thunderbolt Display 27" - chyba tak się to pisze I jestem jak na razie zadowolony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jeżeli mogę coś dodać, to taka sama mata bez warstwy samoprzylepnej jest sporo tańsza, do tego butapren i jazda Po dwóch sezonach butaprenik puści Wole z ogrinalnym klejem;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 ..Ale ze ściany tę "ozdobę" i tak lepiej wyp...dzielić i postawić na czymś na ziemi... Odpadnie sprawa wibracji. Nie zawsze masz miejsce na ziemi. Na 20 montaży dwa razy musiałem wieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.01.2013 22:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja wybrałem podobny, też 24'' ale tańszy DELL i z matycą IPS no i koniecznie 16:10, no i cały czas w pionie ekran, lepiej się "kodzi" Widzialem tego DELL'a. Akurat HPeki mialem w promocji w hurtowni no i poprzednie tez byl HP 24". Jakos sie do pivota nie moge przekonac. Ustwione mam srodowisko do pracy w poziomie. Najgorsze, ze teraz trzeba to zgrac jakos z drukarka. Minely juz bezpowrotnie czasy chodzenia do prawdziwej ciemni (a szkoda kurde - nie wiedzialem, ze bedzie mi tego AZ tak brakowalo). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 08.01.2013 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 (edytowane) ..Ale ze ściany tę "ozdobę" i tak lepiej wyp...dzielić i postawić na czymś na ziemi... Odpadnie sprawa wibracji. Na ścianie to sobie niewyobrażam. Ja mam na niezależnym fundamencie i przy mrozach troszkę ją w domu słyszę. Edytowane 8 Stycznia 2013 przez r.tyrman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.01.2013 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 A ja wybrałem Apple Thunderbolt Display 27" - chyba tak się to pisze I jestem jak na razie zadowolony Jak mialem 26", to po tygodniu zamienilem na 24". Siedze w sumie dosyc blisko monitora i juz musialem glowa ruszac a to niewygodne wielce. Tez trzeba to brac pod uwage. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.01.2013 23:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Po dwóch sezonach butaprenik puści Wole z ogrinalnym klejem;) Mi tam nic nie puszcza. Może kleić nie umiesz? (sorry, żarcik) Jest jeszcze K-FLEX - tego nie musisz umieć kleić i na pewno nie puści Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jak mialem 26", to po tygodniu zamienilem na 24". Siedze w sumie dosyc blisko monitora i juz musialem glowa ruszac a to niewygodne wielce. Tez trzeba to brac pod uwage. Ja trochę czasu go mam i nie narzekam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.01.2013 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Jak mialem 26", to po tygodniu zamienilem na 24". Siedze w sumie dosyc blisko monitora i juz musialem glowa ruszac a to niewygodne wielce. Tez trzeba to brac pod uwage. Masz rację. Ja też sporo czasu spędzam zimą przed kompem i rzeczywiście przy 24'' już głowa lata góra-dół (u mnie, u Ciebie prawo-lewo ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Mi tam nic nie puszcza. Może kleić nie umiesz? (sorry, żarcik) Jest jeszcze K-FLEX - tego nie musisz umieć kleić i na pewno nie puści Na zewnątrz potrafi puścić A ta mata co ja używam ma właśnie klej i łatwo i szybko się robi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.01.2013 23:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Miki filmy ogląda, to inna sprawa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 23:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Nie Bardziej zdjęcia i muzyka.. Plus piszę knigi na nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wihajster 08.01.2013 23:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Do muzyki to może jednak słuchawki? Dobra, trochę można off ale wystarczy. Im dalej w las tym więcej drzew... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
miki121 08.01.2013 23:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Oj tam drzewa fajna sprawa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyxis 08.01.2013 23:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Dobra, trochę można off ale wystarczy. Im dalej w las tym więcej drzew... Hehe... jak to czytam, to mi sie przypominal "branzowy" dowcip (mam nadzieje, ze nie na tyle branzowy, zeby az niezrozumialy ) "Rozmawia kilku informatyków, o procesorach, o zaletach różnych architektur itp. aż nagle jeden się odzywa: -Panowie, tak przecież nie można. Ciągle te komputery i komputery. Porozmawiajmy o czymś normalny.. porozmawiajmy np. ..... o dupach! Nastała niezręczna cisza, po dobrych kilku minutach jeden z nich mówi: -Noo, moja karta graficzna jest do dupy." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
r.tyrman 08.01.2013 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2013 Ja mam EIZO ColorEdge CG245W, LCD 24,1" i co z tego? Przez takie wtręty ktoś kto szuka info grzęźnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jbloch 09.01.2013 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 A ja wybrałem Apple Thunderbolt Display 27" - chyba tak się to pisze I jestem jak na razie zadowolony Produkowany w tajwanie i w chinach i wcale nie w fabrykach należących do APPLE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gall86 09.01.2013 09:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2013 Produkowany w tajwanie i w chinach i wcale nie w fabrykach należących do APPLE. No to mnie teraz zdolowales ta jakze odkrywcza informacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts