reuterpl 19.08.2012 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Szukam instalatora, który podłączy pompę NIBE 1245 10kW z DZ, buforem oraz kominkiem. Dolne żródło jest gotowe, pompa i bufor stoją w kotłowni. Ofertom firm w stylu 4000zł robocizna +6000zł za materiał z góry dziękuję. Sądzę, że rozsądna kwota za robociznę to jakieś 2000-2500zł. To są dwa, maksymalnie trzy dni pracy. Miejsce instalacji Kielno k. Chwaszczyna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
chcialbympompe 19.08.2012 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Sierpnia 2012 Działam w innej branży ale przez analogię nie podjął bym się tej roboty na twoich warunkach. Co innego sprzedając urządzenie i zarabiając na tym. Wtedy podana kwota jest rozsądna. W innym przypadku wziąć 2kzł za trzy dni pracy i brać odpowiedzialność za poprane działanie na wiele lat? Ja bym się nie podłożył...No ale ja nie sprzedaję i nie instaluję PC więc mogę się mylić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts