joliska 09.02.2013 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Moim zdaniem to będzie ciasny labirynt między ściankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 09.02.2013 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2013 Moje rozwiązanie zdyskwalifikowałeś z powodu telewizora, wiec się pytam :> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 10.02.2013 10:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Elfirko.Szukałem czy Ty kobieta czy Facet, bo o nicku ciężko zgadnąć, ale znalazłem końcówkę "....ana", czyli płeć piękna:)Ale do rzeczy.....Twój koncept odpadł nie ze względu na TV tylko że robiłaś koncept przechodni. Jak będzie impreza i żona pójdzie wcześniej spać, to nie chcę aby jakiś kumpel łaził do łazienki o oglądał śpiącą żonę (to tak w uproszczeniu. Poza tym kuchnia przeniesiona w miejsce przedpokoju odpada.Ale trochę zainspirowaliśmy się zmniejszeniem łazienki (i to dzięki Twojemu szkicowi) , później zobaczysz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 10.02.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Jak będzie impreza to chyba będzie za głośno na spanie Naprawdę masz gości, ktorzy siedzą w salonie, gdy jeden z gospodarzy idzie spać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 10.02.2013 21:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2013 Chociażby transmisja meczu z kumplami, przecież żona nie będzie siedzieć z nami i się męczyć jak piła ja w ogóle nie interesuje.Elfirko powiedz mi dlaczego moje obrany są konwertowane na tak mały obrazek?, da się zrobić aby był przynajmniej 2x większe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Elfir 11.02.2013 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 Bo źle wklejasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oszolom 11.02.2013 23:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2013 No zauważyłem, że coś jest nie tak.Mogę z serwera na sieci, to wiem ale wolę tego uniknąć.Jest jakiś inny sposób?, np. założenie galerii i z niej wklejać zdjęcia do postów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts