Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Złoty zakątek - Paraktyczny 2 KOMENTARZE

bacardi

Recommended Posts

Ka*sia, u nas też kolor zdecydował :) A wyczystki też mają być polskie, od galeco...

Co do płaskich rynien byłem uprzedzony, ale w sumie też stwierdziłem że nie ma co panikować, poza tym u nas każda połać ma po 2 spusty...

Natomiast co do postępów to hmmmm... jutro miała przyjechać dachówka, ale boję się, że może to zamienić się w dłuższą historię jak u Tatarak, dachówka gdzieś zaginęła w Niemczech i nie wiadomo kiedy przyjedzie, może będzie na połowę grudnia... i nie była to firma na M. Jutro mamy mieć rozmowę z wykonawcą co w związku z tym... :/

• Odpowiedzi 449
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Witam

Właściciele 2 obrazka się "nie pogniewają" :) obróbki dachu czarna, a dachówka tu cie zaskocze Czarna Glazura Creaton Domino :) Na tamtych zdjęciach ledwo co położona, obecnie efekt powalający. Jak znajde chwilke to wkleje pare fotek. Pozdrawiam i zycze powodzenia

Bacardi, widok z lukarny masz super!

Widziałam wczoraj jak ładnie juz u Ciebie! I oczywiscie zazdroszczę że już wieźba na dachu..

A z tą dachówką to kiepska sprawa.. Mozna się zirytować..

Ja juz w tym tyg tez miałam kilka przejsc z wykonawcą ale o tym napiszę chyba dopiero po tym jak zakończy u mnie, bo kto wie kto i co czyta ;)

No i trzymamy Bacardi kciuki za to by mrozy puściły!

Mila_Wroc no niestety, z dachówką mamy kiepsko... ponoć od poniedziałku braas w niemczech ma zacząć rozsyłać zaległe zamówienia, więc jest szansa że coś w końcu przyjedzie... Póki co dzisiaj chłopacy skończyli kłaść membranę przy -12 st mrozu rano (sic!), więc mamy nadzieję że dachówka jak najszybciej przyjedzie...

• 2 weeks później...

Moorela, na budowie, a jedną to nawet wożę w samochodzie ;)

A tak na serio, to w piątek dotarła w końcu do wrocka, a wczoraj właśnie do nas przyjechała. Jutro ekipa ma wznowić prace i mam nadzieję, że niedługo będę mógł w końcu pokazać jakieś zdjęcia z dachówką na właściwym miejscu...

Mnóstwo ciepła i radości,

Niechże w Waszym domku zagości,

Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,

I picia wybornego.

Niech pieniądz Wam szeleści,

A miłość niech was w życiu pieści.

http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1

Wesołych Świąt życzy Rere

wraz z rodziną