bacardi 27.11.2012 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Ka*sia, u nas też kolor zdecydował A wyczystki też mają być polskie, od galeco... Co do płaskich rynien byłem uprzedzony, ale w sumie też stwierdziłem że nie ma co panikować, poza tym u nas każda połać ma po 2 spusty... Natomiast co do postępów to hmmmm... jutro miała przyjechać dachówka, ale boję się, że może to zamienić się w dłuższą historię jak u Tatarak, dachówka gdzieś zaginęła w Niemczech i nie wiadomo kiedy przyjedzie, może będzie na połowę grudnia... i nie była to firma na M. Jutro mamy mieć rozmowę z wykonawcą co w związku z tym... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 27.11.2012 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Cudowne są takie sytuacje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 27.11.2012 20:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 na razie ręce nam trochę opadły, do jutra musimy jakoś ochłonąć i zastanowić się co możemy zrobić... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwokub 27.11.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Witam Właściciele 2 obrazka się "nie pogniewają" obróbki dachu czarna, a dachówka tu cie zaskocze Czarna Glazura Creaton Domino Na tamtych zdjęciach ledwo co położona, obecnie efekt powalający. Jak znajde chwilke to wkleje pare fotek. Pozdrawiam i zycze powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kasia1719505043 27.11.2012 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 Przykra sprawa z tą dachówką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 27.11.2012 21:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2012 iwokub Witam w naszym dzienniku, faktycznie jestem zaskoczony tym domino, ale na zdjęciach można się czasem pomylić Bardzo chętnie obejrzymy aktualne fotki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
m_ania1 30.11.2012 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2012 dawno nie zaglądałam a tu taki wysyp zdjęć Fajnie - bardzo się cieszę że wam tak dobrze idzie! Twoje uwagi będą bardzo pomocne, dzięki Mam jeszcze prośbę- prześlij mi proszę na PW namiary na waszą ekipę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 08.12.2012 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Bacardi, widok z lukarny masz super! Widziałam wczoraj jak ładnie juz u Ciebie! I oczywiscie zazdroszczę że już wieźba na dachu.. A z tą dachówką to kiepska sprawa.. Mozna się zirytować.. Ja juz w tym tyg tez miałam kilka przejsc z wykonawcą ale o tym napiszę chyba dopiero po tym jak zakończy u mnie, bo kto wie kto i co czyta No i trzymamy Bacardi kciuki za to by mrozy puściły! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 08.12.2012 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2012 Mila_Wroc no niestety, z dachówką mamy kiepsko... ponoć od poniedziałku braas w niemczech ma zacząć rozsyłać zaległe zamówienia, więc jest szansa że coś w końcu przyjedzie... Póki co dzisiaj chłopacy skończyli kłaść membranę przy -12 st mrozu rano (sic!), więc mamy nadzieję że dachówka jak najszybciej przyjedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 18.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Bacardi, no gdzie ta dachówka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 18.12.2012 22:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Grudnia 2012 Moorela, na budowie, a jedną to nawet wożę w samochodzie A tak na serio, to w piątek dotarła w końcu do wrocka, a wczoraj właśnie do nas przyjechała. Jutro ekipa ma wznowić prace i mam nadzieję, że niedługo będę mógł w końcu pokazać jakieś zdjęcia z dachówką na właściwym miejscu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.12.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Bacardi, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 22.12.2012 22:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2012 Bacardi, dachówka wygląda świetnie. Rynny też, choć dla mnie różnice w szarościach są pomijalne a okna będziesz miał świetne - oczywista oczywistość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rere79 23.12.2012 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2012 Mnóstwo ciepła i radości,Niechże w Waszym domku zagości,Na wigilijnym stole jedzenia wszelakiego,I picia wybornego.Niech pieniądz Wam szeleści,A miłość niech was w życiu pieści.http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=156354&stc=1Wesołych Świąt życzy Rerewraz z rodziną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 29.12.2012 16:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2012 dzięki za życzenia Moorela, z tymi różnicami w szarościach to na żywo wygląda nieco inaczej, moim zdaniem dużo lepiej niż na zdjęciach... natomiast grafit zarówno na dachówce jak i obróbkach w zależności od rodzaju światła wpada w przeróżne odcienie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mila_Wroc 02.01.2013 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Wczoraj widziałam Twój dach - prezentuje się świetnie! Ja jeszcze przed wyborem dachówki jestem ale kolorystycznie bede też szła w grafit Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 02.01.2013 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mila_Wroc dzięki a dachówek jest tyle, że prawdę mówiąc cieszę się, że mamy już ten wybór za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
czuszka 02.01.2013 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 Mila_Wroc dzięki a dachówek jest tyle, że prawdę mówiąc cieszę się, że mamy już ten wybór za sobą szczerze powiedziawszy, ja się za każdym etapem cieszę ze mam go już za sobą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bacardi 02.01.2013 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 szczerze powiedziawszy, ja się za każdym etapem cieszę ze mam go już za sobą hehe, w sumie coś w tym jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moorela 02.01.2013 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2013 No co tam na tej budowie? Mrozu nie ma, "czemu nic nie robio" ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts